Zone din lume subevaluate, care merita a fi vizitate

, Zone din lume subevaluate, care merita a fi vizitate

Zhangjiajie, China

Zhangjiajie este un parc national in provincia Hunan din partea sud-centrala a Chinei. Trei grupari etnice formeaza 70% din populatia locala, astfel incat aici exista inca o gramada de culturi traditionale de explorat, incluzand limbajul, festivalurile, hainele si arhitectura. Localnicii sunt foarte prietenosi si iubitori de a-si impartasi istoricul cu turistii, cea ce face din acest parc un loc favorit de vizitat.

Pentru ca este situat intr-un climat subtropical, Zhangjiajie National Forest Park are un micro-climat de padure unic, ceea ce inseamna ca acolo este racoare pe timpul verii si cald pe timp de iarna. Acolo poti da de lacuri, fluvii si cascade minunate, la un loc cu o varietate de specii rare de animale. Un varf de munte de aici a fost inspiratia pentru setarile vizuale ale civilizatiei Pandora din filmul Avatar.

Islanda

Islanda nu este chiar atat de departe pe cat ai crede. Icelainder iti poate oferi o escala in Islanda pe drumul tau spre alte tari si orase din Europa, ceea ce inseamna ca poti beneficia de doua calatorii intr-una singura. In ceea ce priveste ceea ce poti face acolo, vei avea multe oportunitati de petrecere a timpului disponibil.

Poti vizita Laguna Albastra, un spa geotermal. Este un gen de apa incalzita in mod natural unde poti face baie si unde te poti rasfata cu tratamente corporale si masaje. Daca iti vei programa timpul bine, vei putea viziona si Luminile Nordului, care de asemenea se mai numesc si Aurora Boreala. Exista o gramada de muzee acolo legate de istoria islandeza, incluzand vikingii.

Daca preferi viata de oras, poti vizita capitala Reykjavik, care are o viata de noapte grozava, magazine, mancare buna, arta si scene muzicale bune. Ca bonus, toata lumea din Islanda vorbeste limba engleza, deci iti va fi mai usor sa te descurci pe acolo, sa ceri ajutor cu orice altceva ai avea nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.