Zona decolteului se tine cu ingrijire

, Zona decolteului se tine cu ingrijire

Odata cu trecerea timpului si a inaintarii in varsta apar anumite semne in zona decolteului si a bustului. Inca din timp trebuie sa inveti sa ingrijesti aceste zone.

Un tratament perfect pentru bust si decolteu presupune urmatoarele lucruri: demachierea si tonifierea, apoi gomajul, pentru a elimina celulele moarte iar mai apoi hranirea si hidratarea cu creme dar si masti. Bineinteles conteaza si cum le aplici. Pe gat cremea se intinde cu miscari ascendente, contra gravitatiei, iar pe decolteu este indicat un masaj bland cu miscari largi, circulare pornind dinspre stern spre exterior.

Mastile sunt cea mai rapida solutie dar si  cea mai eficienta. Pentru rezultate cat mai eficiente se folosesc produse specifice tipului de ten gras, uscat sau mixt.
Daca pielea este imbatranita este indicat un produs hidratant si hranitor. Atunci cand tenul este gras se foloseste o masca abraziva care sa curate pentru a oferi luminozitatea dorita. De asemenea tenul gras mai necesita masti care sa absoarba execesul de sebum. Cele pe baza de argila sunt indicate.

Pentru un ten uscat este indicat sa folositi masti emoliente cu extracte de ulei din fructe, muguri sau masline. Au efect de relaxare si calmare.
De asemenea cremele trebuie folosite zilnic. Pielea din zona gatului este si ea la fel de sensibila ca si tenul tau, de aceea trebuie acordata o ingrijire speciala. Cremele pe care le folosesti pe fata, aplica-le si pe gat si decolteu. E important sa alegi produsele in functie de tenul tau. Poti aplica cremele atat pe zi de zi cat si pe timp de noapte.
Pana la varsta de 25 de ani sunt recomandate cremele hidratante si nutritive, iar dupa aceasta varsta cremele care previn imbatranirea cutanta.

Este important sa intretineti bustul cu creme speciale aplicate saptamanal. Pentru a avea un decolteu si un bust cat mai frumos este important sa le acordati atentia cuvenita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.