Vrei un album de nunta deosebit? Cateva idei de pus in practica

, Vrei un album de nunta deosebit? Cateva idei de pus in practica

Misiunea de a gasi un fotograf profesionist nunta devine mai complicata in fiecare an. Protagonistii unui astfel de eveniment trebuie sa fie atenti la o sumedenie de detalii, iar asta nu se le usureaza deloc sarcina. Aceasta categorie de servicii este o necesitate, pentru a imortaliza momentele deosebite din cadrul evenimentului mult asteptat de orice cuplu. De aceea, este de dorit a avea la dispozitie nu doar un specialist in a surprinde cadre din cele mai deosebite, dar si idei inedite, originale de poze.

Daca si tu iti doresti ca albumul de nunta sa fie ceva cu totul aparte, fara cusur, atunci este bine sa te pregatesti cum se cuvine de evenimentul ce va marca participarea celor dragi si a voastra – a mirilor, implicit. Iata de ce sa tii cont legat de asta, ce te poate ajuta in gasirea acelor idei ce vor face din albumul de nunta o opera de arta.

Cum obtii un album de nunta deosebit?

Pentru inceput este necesar sa identifici un expert in fotografiat. Va fi o misiune destul de provocatoare. Avand in vedere faptul ca tot mai multi se remarca in domeniu, tu trebuie sa il identifici pe cel care se pliaza si pe stilul tau si al partenerului. Trebuie sa existe deschidere si comunicare pentru ca fotografiile sa iasa asa cum iti doresti. Afla care este acel fotograf profesionist nunta potrivit evenimentului tau si incheie imediat un contract de colaborare cu acesta. Astfel, te asiguri ca va fi disponibil in ziua cu pricina.

Nu vei dori sa realizezi abia dupa ce totul s-a incheiat ca nu ai poza cu bunica ta, spre exemplu, sau cu un prieten drag. Asadar, poti incepe prin a crea o lista cu fotografiile de familie pe care doresti sa le realizezi.

Cu toate ca expertul va sti asta, la randul vostru trebuie sa stiti ca locurile lipsite de lumina nu sunt potrivite pentru pozat. De altfel nici atunci cand soarele este prea puternic nu ai siguranta ca fotografiile vor fi reusite. Incearca deci sa identifici, alaturi cu fotograful zonele locatiei cele mai potrivite pentru a face pozele cu invitatii.

Planuiesti o nunta in aer liber? In aceasta situatie, trebuie sa pui in tema fotograful legat de programul dupa care se va desfasura evenimentul. In acest fel va sti cum sa se organizeze si pozitioneze pe toata durata nuntii, cand sa fie pe pozitii pentru a surprinde momentele cheie din timpul nuntii si asa mai departe. Nicidecum sa nu ratezi pozele pe care le poti face la lumina de dinainte de apusul soarelui!

Gandeste-te si la cateva ipostaze in care sa pozezi, in caz ca nici voi si nici fotograful nu aveti inspiratie in anumite momente. Poate unii se vor gandi ca este putin neobisnuit, insa este o modalitate de a salva timp. Ca sa fii sigur de faptul ca pozele vor fi reusite, te poti raporta si la fotografii mai vechi, respectiv la pozitii ce te-au avantajat, care te-au pus intr-o lumina buna.

Astfel de aspecte te pot ajuta sa obtii un album de nunta de vis, asa cum ti-ai dorit de altfel. Daca nu ai idee unde poti gasi un profesionist in arta fotografiatului, iti recomand serviciile lui tibiolteanu.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.