Vedete care au murit subit: Marilyn Monroe si Heath Ledger

, Vedete care au murit subit: Marilyn Monroe si Heath Ledger

Vedetele aspira sa ramana in lumina reflectoarelor toata viata lor. Unele vedete urca pe culmi stratosferice ale atmosferei, ramanand in atentia publicului toata viata, in timp ce unele, din pacate, raman acolo chiar is dupa moarte, insa nu intotdeauna din motivele cele mai bune.

Pe 5 august 1962, intreaga lumea era socata sa afle ca Marilyn Monroe, idolul a milioane de femei si fantezia a milioane de barbati, a fost gasita moarta in casa ei din California, la varsta de 36 de ani. Rapoartele premilinare au sugerat ca moartea i-a fost provocata de o supradoza de barbiturice, iar raportul toxicologic a descoperit ca aceasta avea destule substante in ea, incat sa omoare zece oameni. Alte rapoarte, insa, sugereaza ca nu s-au gasit urme de pastile in stomac, in timp ce un raport toxicologic independent a declarat ca examinarile initiale i-au distrus organele. Misterul s-a adancit in momentul in care politistii au declarat ca a fost ucisa cu o injectie letala. De aceea, unii considera ca moartea ei a fost o actiune a mafiei sau a FBI-ului pentru a ascunde aventura pe care aceasta ar fi avut-o cu presedintele Americii.

Pe 22 ianuarie 2008 actorul australian Heath Ledger a fost gasit gol si fara constiinta pe podea, la picioarele patului sau, in jurul sau fiind gasite pastile cu si fara prescriptie, desi niciun bilet de sinucidere.  Sursele apropiate lui au declarat ca viata sa profesionala si personala i-au cauzat probleme cu drogurile. Familia si prietenii au declarat ca dupa ce a terminat de filmat “The Dark Knight”, a suferit de insomnie, scotand la iveala trairile sale interioare tulburare odata cu rolul jucat. Raportul toxicologilor a confirmat ca folosea mai multe medicamente cu prescriptie pentru dureri, anxietate, insomnie si chiar pentru o banala raceala. Desi s-au explicat majoritatea pastilelor gasite in trupul sau, pentru anumite sedative si pastilele de vicodin gasite nu s-au gasit explicatie. Desi niciuna dintre pastile nu fusese luata in exces, combinatia tuturor substantelor i-au provocat moartea, se pare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.