Si filmele ne dau lectii de viata

, Si filmele ne dau lectii de viata

Personajele lui Robin Williams, actorul de comedie ce tocmai s-a stins din viata la inceputul acestei saptamani, au avut mereu umor, dar si o mare forma de intelepciune si ne-au invatat lectii grozave de viata. Pentru cei care nu au bagat la cap la timp, acum este momentul sa va amintiti cum ar trebui traita o viata de om.

Trebuie sa imbratisam inevitabilul

De ce sa nu incercam sa infruntam moartea cu o anumita marja de umanitate, demnitate si decenta sau chiar cu putin umor? Pentru ca de ne vom gandi la acest aspect al vietii noastre ca la ceva inevitabil vom face sa ne fie mai usor atunci cand ne vom apropia sa o imbratisam, si le va fi mai usor si celor din jurul nostru poate.

Nu te acomoda cu ceva

Acum credem cu totii ca cel mai rau lucru din viata este sa ajungem in cele din urma singuri. Dar nu este. Cel mai rau lucru ce ni se poate intampla in viata asta este sa ne sfarsim viata cu oameni care ne fac sa ne simtim singuri. Acesta este cel mai rau aspect al vietii si mai bine decat atat ar trebui sa nu ne acomodam cu ceva si sa fim mereu in cautare de ceva care sa ne multumeasca.

Nimic nu se simte la fel de grozav sau de rau ca dragostea profunda

Nu vei sti niciodata ce ai pierdut decat atunci cand pierzi lucrul  sau persoana respectiva. Asta se intampla doar cand acel ceva sau cineva nu mai este si nu mai poate fi langa tine, si realizezi ca ai iubit acel lucru mai mult decat te-ai iubit pe tine. Asadar, pretuieste tot ce ai si pe toata lumea care este langa tine in mod neconditionat. Daca vei pastra pe cineva in mintea ta, atunci nu-l vei pierde niciodata din tine. Va fi mereu o parte din sufletul tau, desi e dureros.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.