Sfaturi pentru ai spune noului partener ca ai un copil

, Sfaturi pentru ai spune noului partener ca ai un copil

Uneori este o situatie mai dificila in mod special pentru mama in cauza. Mai ales daca ai fost o perioada indelungata singura si ti-ai crescut si copilul singura. Si cu siguranta nu prea te gandeai la o noua relatie amoroasa. Ultima despartire sau divort de tatal copilului nu ti-a picat tocmai bine.

Si bineinteels este cazul sa iti refaci si tu viata. Nu poti trai la nesfarsit singura. Pentru unele pare o decizie usor de luat pentru altele nu tocmai. In primul rand trebuie sa ii spui de la inceput noului partener de faftul ca tu ai un copil. Daca te place atat de mult o sa te sprijine si o sa fie de acord si cu copilul tau. Exista cateva sfaturi pe care ar fi bine sa le iei in considerare daca esti in aceasta situatie.

In primul rand incearca sa transformi acest lucru intr-un atuu si nu intr-un obstacol. La urma urmei daca sentimentele lui sunt sincere va fi incantat de faptul ca tu ti-ai crescut copilul singura, acest lucru dovedind ca esti o femeie puternica capabila de orice. Si va fi mai incantat la posibilitatea de a avea un copil cu tine.

Fii sigura ca e barbatul potrivit pentru tine. Nu poti spune la orice barbat lucruri intime din viata ta. Asteapta putin sa il cunosti, si vezi daca merita sacrificiul. Si bineinteels ai grija cand ii spui, este indicat sa fiti doar voi doi intr-un loc mai retras.

Nu lasa ca partenerul sa te influenteze in acest sens. Spune-i ca copilul este prioritatea ta numarul unu si ca asa va ramane. Nu incerca sa schimbi anumite lucruri pentru el. Daca te iubeste te accepta cu tot cu copil. Pentru nimeni nu este usor dar cu timpul se vor rezolva. Cine stie chiar pot ajunge amandoi sa se cunoasca foarte bine si chiar sa se inteleaga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.