Semne care iti dau de inteles ca mai buna prietena filtreaza cu iubitul tau

, Semne care iti dau de inteles ca mai buna prietena filtreaza cu iubitul tau

De multe ori se spune ca prietena ta cea mai buna poate deveni defapt dusmanca ta cea mai mare. Pentru a evita certur cu amandoua persoane la care tii adica iubitul si prietena cea mai buna trebuie sa eviti anumite lucruri. Chiar daca e cea mai buna prietena a ta si tii enorm la ea uneori poti simti si tradare din partea ei. Nui prima nici ultima care se confrunta cu aceste probleme.

Iata cateva din semne care ar trebui sa iti dea de gandit in legatura cu aceasta problema. In primul rand nu te lasa sa petreci prea mult timp cu el in sensul ca vrea sa vina si ea la intalnire voastre fiindca se plictiseste sa stea singura.

Un alt motiv este acela ca il contacteaza pe el din motive stupide. Fie vorbeste despre tine, sau ii cere un numar de telefon de-al unui prieten si lista poate continua. Un alt lucru care te va face sa crezi acest lucru este ca se uita insistent la el, zambeste mereu si chiar rade la toate glumele lui.

De asemenea daca te ia peste picior in fata lui ar trebui sa-ti dea gandit. De multe ori incearca sa iti scoata defectele la inaintare, facandu-ti reclama proasta in fata lui.

Uneori vorbeste sau inventeaza lucruri legate de partenerul tau care nu sunt adevarate. Iti spune de asemenea ca nu va potriviti,  facand acest lucru iti da impresia ca ii pasa de tine si de problemele tale in dragoste.

Daca incearca sa atraga cat mai mult atentia asupra ei si acesta este un semn ingrijorator. Fie se imbraca destul de provocator si deschide anumite subiecte de fata cu el.

Cel mai bine e sa vorbesti cu ea daca observi anumite lucruri ciudate. Fii sincera si explica-i cu adevarat ce simti. Daca observi ca nu se potoleste inseamna ca nu iti este o prietena adevarata si ar trebui sa rupi relatia cu ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.