Schimbari dupa ce incepi a face sport

, Schimbari dupa ce incepi a face sport

Ritualurile tale sanatoase incep sa isi faca loc si printre cei din jurul tau. Oamenii care te chestionau de fiecare data cand nu mancai pui prajit atunci cand vizionai vreun film sau vreun meci, sau la restaurant, si preferai sa mergi la sala in loc de a te bucura de un happy hour pe undeva, acum te intreaba prin ce metode ai ajuns asa cum esti si iti cer sfaturi in legatura cu stilul tau sanatos de viata.

Acum dormi mai bine, mult mai bine decat inainte de incepe sa faci sport. Acum cazi pur si simplu in pat de oboseala si cazi intr-un somn adanc pana la o ora potrivita a diminetii, cand esti gata de o noua zi de provocari.

Incepi sa realizezi ca exista niste vene care nu stiai ca exista in corpul tau si care incep sa iasa la iveala. Toate astea pentru ca muschii tai ies in relief si venele ii urmeaza cuminti.

Acum incepi sa-ti auzi si sa asculti de prorpriul corp. Daca mananci ceva dezagreabil sau daca dormi mult mai putin decat cum era obisnuit acesta pana acum, corpul tau stie ce se intampla pentru ca acum nu mai este pur si simplu doar un tomberon, ca pana acum.

Combinatia de endorfine si increderea in sine rezulta in cele mai bune partide de sex din toata viata ta. Cele mai bune lucruri din viata ta te fac sa devii asudat, printre acestea fiind sexul si lucrul la sala.

Niciodata nu ai mai avut de-a face cu atatea haine murdare in viata ta. Si daca nu iti faci timp sa le si speli sau sa te mai schimbi din cand in cand, vei risca ca tot ceea ce detii sa miroase a transpiratie.

Doua cuvinte: claritate mentala. Tot acel mucilagiu din jurul creierului tau a fost retras ca prin minune si inlocuit cu sunetul propriilor ganduri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.