Ridica presiunea apei cu ajutorul pompei potrivite, de la Shop Einstal

, Ridica presiunea apei cu ajutorul pompei potrivite, de la Shop Einstal

 

Se folosesc cu succes astazi si sunt recunoscute deja pentru eficienta de care dau dovada. Pompele pentru ridicarea presiunii la apa sunt o posibilitatea pentru publicul larg, iar magazinul online Shop Einstal dispune de modele in acest sens.

Aceste pompe pentru cresterea presiunii apei sunt cu montare in sistemul hidraulic de acasa, avand o norma stabilita, care va atinge valori planificate. Unde este aceasta o alegere inspirata? Raspunsul este usor deductibil: in cazul sistemelor, la aspersoarele in care presiunea apei este mica, insuficient de mare.

Poate ca una dintre provocarile pe care le vei intalni cand vine vorba despre un astfel de sistem este alegerea modelului care se potriveste intocmai cu nevoile tale. Mai ales daca nu esti prea familiar cu aceasta tehnologie, cu domeniul in sine, e cazul sa soliciti consultanta specializata, pentru a avea garantia ca mergi la sigur cu achizitia pe care o realizezi. In acest sens poti solicita echipei Shop Einstal asistenta – datele lor le gasesti online pe https://www.shop-einstal.ro/. Regasesti mai jos o scurta prezentare a unui model pe care il vei gasi in acest magazin online, care ar putea sa corespunda cu nevoile tale.

Pompa pentru ridicarea presiunii apei din magazinul Shop Einstal

Un astfel de sistem disponibil pe piata si in eshop-ul de bricolaj renumit in mediul online – Shop Einstal – este modelul Spid O Spring. Astfel de sisteme se disting prin caracateristicile lor, prin capacitatea de a ridica presiunea apei, prin puterea motorului din dotare si alte astfel de particularitati.

Pompa Spid O Spring 1300 este una dintre cele pe care le poti comanda din acest eshop. Prezinta o capcitate de pompare destul de sporita. Vorbim despre 3 aspersoare pe furtun Ø19 cu o lungime pana in 70 metri sau 4 aspersoare Ø25 furtun cu o lungime de 50 metri.

Despre produsele ce stau sub semnatura acestui producator trebuie sa stii ca se evidentiaza prin durabilitatea de care dau dovada, cand exploatarea este una adecvata desigur. Acestea dispun de corp si suport realizate dintr-un plastic cu capacitati anticorozive. De altfel si motorul din dotarea lor se evidentiaza printr-un nivel redus de zgomot, o calitate pe care o vor aprecia cei care sunt peste cap satui de vibratiile deranjante pe care le provoaca de obicei aceste sisteme. Functionarea se va dovedi deci o experienta mai linistita comparativ cu variantele de piata.

Se evidentiaza aceasta linie de pompe pentru ridicarea presiunii apei si prin capacitatea deosebita de a pompa, fapt valabil si in cazul in care vorbim despre lichid infestat de impuritati mici de nisip sau despre lichidul aerat.

Functionarea ireprosabila este sustinuta si de filtrul sita din dotare care este incorporat in corpul pompei. In acest mod sunt inlaturate neajunsuri precum infundarea aspersoarelor. Nu trebuie sa ai grija ca va fi necesara o camera tehnica de proportii pentru ca este o pompa compacta, deci care nu ocupa spatiu.

Cu privire la instalarea ei, vei regasi extrem de reconfortant faptul ca este o operatiune pe care o poti realiza chiar tu. Aceasta este livrata cu un kit de conexiuni inclus, deci vei avea totul la indemana. In conditiile in care nu te descurci cu montarea, poti oricand cere o parere avizata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.