Pictorul Fericit – cum sa devii si tu un artist

pictorul fericit, Pictorul Fericit  – cum sa devii si tu un artist

De ceva timp exista si pe piata noastra tablourile pe numere, de la Pictorul Fericit. Pe masura ce oamenii s-au tot plictisit acasa din cauza restrictiilor si-au cautat diverse forme de divertisment si noi activitati. Te si saturi la un moment dat de atata televizor si telefon, iar de plictiseala ce sa mai spunem. La un moment dat simti ca o iei razna de la atat stat in casa. Asa ca oamenii s-au decis sa nu mai sta degeaba si sa faca ceva productiv, dar si relaxant. Si si-au comandat tablourile pe numere in tematicile favorite de la Pictorul Fericit si s-au apucat sa picteze, chiar si daca n-au urma de talent in oase. Cum? Afla mai jos ce inseamna pictura pe numere.

Pictorul Fericit – lasa numerele sa te ghideze

Tabloul ales de la Pictorul Fericit este pe sasiu, adica acel cadru din lemn. Dupa finalizarea acestuia il poti expune asa pe perete, nu trebuie sa il inramezi. Acesta vine intr-o cutie eleganta cu maner, pentru a-l transporta mai usor. Pe cutie regasesti mockup-ul, adica acel sticker unde vezi cum va arata tabloul finalizat. In interior regasesti tabloul, setul de pensule, vopselurile si schita. Te vei lasa ghidat de numerele aflate pe panza, ce corespund cu anumite culori. Pe capace ai inscriptionate numere si tu aplici cu pensulele culorile potrivite in spatiile de pe panza. Simplu ca buna ziua.

Daca tot e frumos afara, alege si un sevalet reglabil din aluminiu, ia-ti tabloul si mergi sa pictezi undeva in natura. Vei vedea cat de bine te vei simti dupa, iti vei redobandi echilibrul psiho-emotional si stresul se scurge prin mana ta, cu fiecare miscare a pensulei.

Poti regasi la Pictorul Fericit o varietate de tematici cum ar fi tablouri cu cladiri, orase, peisaje, animale, flori, pasari si multe altele. De asemenea aici gasesti chiar si variante pentru copii de dificultate mai mica. Iar daca esti fan al pictorilor celebri precum Leonardo da Vinci, poti regasi chiar si faimoase tablouri pe care le poti reproduce.

Daca simti ca ai avansat si ai prins dexteritate poti incepe un tablou de unul singur, cu o panza goala. Tot ce ai nevoie este de imaginatie si de accesorii de pictura, pe care tot la Pictorul Fericit le regasesti. Click aici pentru mai multe detalii.

Descopera si tu cat de simplu este sa iti creezi propriile opere de arta pe care sa le expui in casa ta pictand tablourile pe numere de la Pictorul Fericit!

Contact:

Str. Marasesti, nr. 18, et. 1, cam. 2

Suceava, Romania

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.