Organizeaza-ti agenda cu programarile la salon, cu Stailer

, Organizeaza-ti agenda cu programarile la salon, cu Stailer

Atunci cand iti planifici vizitele la salon ai un intreg ritual de respectat, in sensul in care ai de dat cateva telefoane, trebuie sa gasesti un loc disponibil pentru tine si in cele din urma sa alegi dupa cum este disponibilitatea unui stilist. Ei bine, lucrurile pot fi ceva mai simple si iti dai seama de asta de indata ce descoperi stailer.ro, o platforma special dedicata programarilor la salon.

Daca nu ai auzit de Stailer.ro, afla ca este o platforma la care oricine poate avea acces, gratuit. Este de preferat sa iti faci un cont aici, pentru a beneficia de toate avantajele pe care ti le ofera Stailer. In principiu vorbim despre rapiditatea cu care poti seta programari la saloanele de hair and beauty din orasul tau, daca esti din Iasi, Oradea, Timisoara, Cluj Napoca. In curand se pare ca vor fi mai toate orasele mari ale tarii.

Cum ma ajuta Stailer

Daca esti genul de persoana grabita si activa, adica cam asa cum este ritmul zilelor noastre, atunci programeaza-te astazi la manichiura in Oradea cu cateva click-uri. Cu cateva setari ajungi sa iti programezi vizita la salon cu minim de efort.  Nu va conta daca esti in pauza de masa, daca esti la serviciu sau in drum spre munca, va conta doar ca fara sa mai suni si sa confirmi telefonic, poti programa urmatoarea ta vizita la salon.

Platforma se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor. Acum la moda sunt barber shop-urile, intretinerea barbii fiind o preocupare pur masculina, migaloasa. Punem atat de mult accent pe partea fizica, aspectuala, incat si barbatii au crescut frecventa cu care merg la saloane. Si cine nu apreciaza stilul practic? Cine nu isi doreste sa faca totul mai simplu si mai rapid?

Alege in functie de interesele tale

Uneori, ajungi sa urmezi o rutina, chiar si fara sa iti dai seama ca se poate si mai bine. Astfel, te obisnuiesti cu ideea de a merge la un stilist anume. Ce te faci insa cand acesta nu este disponibil? Cautarile, desi nu par a fi un chin, sunt o provocare. Pentru ca pierzi timpul dand telefoane si uneori reusesti cu greu sa gasesti pe cineva care sa si raspunda. La fel de greu este sa gasesti un loc disponibil cand ai dori tu. Asadar, fara sa te multumesti cu putin, alege ca programarea in sine sa fie cand ai nevoie realmente, fara compromisuri.

Nu trebuie sa iti instalezi nimic pe telefon, nu trebuie nici macar sa iti faci cont, desi este recomandat, pentru ca o data ce te vei obisnui cu acest stil de organizare si planificare a programarilor, in mod cert vei dori sa continui astfel. Nu te costa nimic, este deci simplu, rapid si gratuit.

In cont poti face si setarile de interes pentru a primi reminder inainte de o programare si o poti anula, desigur, cu la fel de multa usurinta. Poti de asemenea sa faci o programare si pentru un prieten, la fel de usor va fi totul si bineinteles, gratuit.

Contact: support@stailer.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.