Obiecte de securitate pentru protectia ta

, Obiecte de securitate pentru protectia ta

Statisticile arata faptul ca peste 400,000 de furturi si jafuri au loc in fiecare an. Acest numar mare si in crestere continua obliga oamenii sa investeasca un buget semnificativ pentru siguranta si protectia lor si a caselor in care stau. Unele obiecte sunt indispensabile  pentru a te face sa te simti protejat si in siguranta atunci cand vii dar si cand pleci din casa ta.

Un sistem de alarma

Cine spune ca o siguranta a casei impune un sistem de alarma? Acest dispozitiv vine acum in varianta wireless. Fie ca este menit doar de a supara intrusii si de a pune pe fuga delicventii de la posibile intentii rele, sau pentru a te proteja de un posibil jaf, un sistem de alarma este eficient in cele mai multe dintre cazuri.

Cateva tipuri de alarma sunt disponibile peste tot. Va trebui doar sa le instalezi in cele mai vulnerabile zone ale casei, cum ar fi usile sau ferestrele. Cateva modele includ chiar si transmitator care avertizeaza proprietarul casei pe telefon sau alerteaza direct politia.

Un sistem de iluminare aleatoriu de securitate

Ae trebui sa fie destul de evident faptul ca o lumina puternica care se deschide deodata poate speria hotii. Delicventii prefera sa opereze din umbra si pe intuneric. Principalul avantaj al acestui sistem de iluminare contra hotilor este ca acestia nu pot prezice locul exact unde se afla butonul de on sau de off al dispozitivului.

Asadar, a incerca sa jefuiesti o casa devine o activitate mult mai riscanta din cauza fricii de a fi prins in cele din urma in flagrant. Si mai mult de atat, aceste dispozitive includ si o functie de programare. In alte cuvinte, proprietarul are posibilitatea de a seta durata de functionare a fiecarei lumini, perioada specifica in care are loc iluminatul propriu zis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.