O zi fericită la un salon, cu o programare făcută de Stailer

, O zi fericită la un salon, cu o programare făcută de Stailer

Cred din ce în ce mai mult faptul că dacă mergi regulat la un salon, ai șanse mult mai mari de a fi fericit și parcă universul este cu tine. S-a demonstrat științific faptul că dacă o persoană se simte frumoasă și are grijă de aspectul său, are o stare de spirit mult mai pozitivă, o stare de sine mai crescută și o atitudine mai bună.

Chiar și reclamele de la televizor ne demonstrează asta. Cele la șampoane, când femeile radiază de fericire având un păr lung, mătăsos și strălucitor. Dintotdeauna frumusețea a atras cu ea și multe lucruri bune.

Faptul că există saloane de beauty, avem șansa să profităm de acest lucru și să ne simțim zilnic din ce în ce mai bine. Ar trebui să facem un obicei din a merge mai des la un salon de hair and beauty.

De ceva vreme circulă pe rețelele de socializare filmulețe cu niște oameni ai străzii, care sunt duși la saloanele de beauty, îi îngrijesc și le schimbă complet look-ul. Rezultatele fiind uimitoare de-a dreptul. Deci, cam acesta este rolul saloanelor de înfrumusețare. Să te redescopere în adevăratul sens al cuvântului.

Cu platforma Stailer te poți programa în mai puțin de 5 minute fără a da niciun telefon!

Frecventarea saloanelor a crescut de la an la an în rândul femeilor, cât și a bărbaților, descoperind că aceste locații sunt practic ca niște oaze de relaxare și frumusețe.

Și pentru că evoluția ne îndeamnă să fim la curent cu tehnologia, multe persoane au început să se programeze la un salon cu platforma online Stailer. Vezi in acest articol mai multe detalii.

Pe departe este una dintre cele mai inovatoare platforme în ceea ce privește industria de hair and beauty. Faptul că te poți programa sau să ai parte de un coafat la Salon Anastasia Metalurgie in Iasi sau în alt oraș, doar la câteva click-uri distanță, înseamnă o eficientizare a timpului.

Cu platforma Stailer poți face un cadou de neuitat

Este o platformă care nu necesită mare filosofie să o accesezi și să te programezi. Ai o listă completă cu saloanele și serviciile din orașul tău, unde te poți programa gratuit la orice oră din zi sau din noapte.

Nu ești condiționat de nimic și poate fi accesată atât de femei, cât și de bărbați.

Spre exemplu, dacă se apropie ziua iubitei tale și ai rămas în pană de idei pentru cadou, fă-i repede o programare la un masaj de relaxare și un tratament facial. Puteți chiar să mergeți amândoi să vă bucurați împreună de același răsfăț.

Va fi mult mai fericită să primească un reminder pe telefon cum că de ziua ei va fi răsfățată la unele dintre cele mai cunoscute saloane din oraș, decât să primească un simplu buchet de flori.

Stailer este aliatul perfect în orice moment al vieții. Îți oferă o multitudine de servicii și beneficii care e răsfăț în adevăratul sens al cuvântului.

Bucură-te și tu de serviciile Stailer accesând pagina stailer.ro.

Date de contact support@stailer.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.