O lectit de gatit impreuna cu copilul tau

, O lectit de gatit impreuna cu copilul tau

Ca si parinte cu siguranta te–ai gandit cum ar fi sa creezi o zi speciala copilului tau, incat el sa se simta fericit, sa fie in compania prietenilor sai si sa isi consolideze prietenii si amintiri de durata, incat ai incercat in fel si chip sa ii dai libertatea de joaca totala. Nu de multe ori te-ai trezit cu amicii copilului sa iti bata la usa in cautare de mai multa aventura.

Cu siguranta  le-ai permis acestora sa intre in casa si sa se joace alturi de micutul tau si de cele mai multe ori i-ai servit cu un pahar de apa sau cu ceva dulce. Ca tot veni vorba de ceva dulce, cu siguranta ai dori sa incerci sa construiesti o relatie cu amicii de joaca ai copilului tau si nu stii modalitatea prin care sa o faci.

Unele mamici au spus ca atunci cand copilul lor era mic obisnuia sa faca gogosi si sa invite intreaga gasca la un pahar de lapte si o gogoasa, asigurand multa veselie in cadrul grupului. Ideea nu s-a schimbat nici acum, si oricand poti sa gatesti cateva prajituri in casa pentru copilul tau si pentru prietenii sai, incat vor fi mai usor de multumit si vor fi mai bucurosi. In acest fel stii ca le acorzi o supraveghere mai buna decat in parcurile de joaca.

Un mod interesant este sa alcatuiti o lectie de gastronomie in care sa ii invatati pe cei mici cum sa faca gogosi. La final puteti construi un turn de gogosi peste care sa presarati zahar vanilinat sau confetii. Pentru un aspect mai racoritor puneti o cupa de inghetata in interiul gogoasei incat toata lumea sa fie vesela si indulcita. O lectie de gatit va fi intotdeauna distractiva si plina de noutati, incat nici un copil nu se va plictisi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.