Noul Salus iT500 te ajuta sa intregesti confortul termic din casa

, Noul Salus iT500 te ajuta sa intregesti confortul termic din casa

Desi vara pare sa reziste mai mult anul acesta, nu trebuie sa uiti ca eventual se va instala si iarna. Daca stii ca ai avut probleme vizavi de confortul termic pana acum, nu ar trebui sa te lasi pe tanjeala. In fapt, identificarea unei solutii prin care sa reglezi situatia este absolut necesara. In acest sens noul Salus it500 pare sa aduca rezultate promitatoare in locuintele romanilor.

Se distinge acest dispozitiv prin functiile complexe pe care le prezinta, respectiv prin eficienta cu care reuseste sa echilibreze temperatura din interior. Este apreciat noul Salus iT500 la scara larga si a ajuns sa fie nelipsit din locuintele romanilor din mai multe motive. Per ansamblu este vorba despre eficienta cu care reuseste sa intregeasca nivelul de confort termic, dar iata cateva aspecte detaliate care sa te ajute sa iei o decizie buna in ceea ce priveste achizitia lui.

  • Este accesibil

Daca ar fi sa pui acest produs in raport cu celelalte alternative de pe piata cu privire la asigurarea confortului termic din locuinta, noul Salus IT500 ar castiga lejer. Are un cost chiar echitabil avand in vedere rezultele pe care ti le aduce in ceea ce priveste facturile la intretinere. Nici nu se pune problema ca daca il folosesti corect ajungi sa amortizezi destul de rapid investitia.

  • Iti asigura necesarul de caldura

Daca te-ai saturat sa tot platesti sume enorme la incalzire din cauza ca altfel nu ai cum sa procedezi, ai in vedere achizitia unui termostat pentru ca acesta iti permite sa mentii o anumita valoare pe perioadele de timp de tine stabilite. Spre exemplu, atunci cand pleci de acasa poti seta minimul necesar, urmand ca inainte de intoarcere sa cresti valoarea.

Poti face asta datorita functiei de control pe care ti-o ofera dispozitivul. Gasesti aplicatia de pe care poti face setari la termostat si atunci cand esti plecat de acasa. De altfel, poti avea in vedere si modul Vacanta atunci cand lipsesti pentru mai mult timp ca sa fii sigur ca nu consumi mai mult decat e cazul. E necesar sa lasi centrala pornita pentru a mentine peretii calzi.

  • Te ajuta sa faci economii

Chiar daca o sa ma repet, o sa subliniez aceasta idee. Cand folosesti noul Salus it500, stii ca vei plati mai putin la facturi si asta pentru ca nu vei mai consuma inutil caldura. Nu va mai trebui sa deschizi ferestrele pentru a echilibra temperatura.

Nu neglija nici abilitatea de a regla temperatura de la distanta prin acest termostat. Nu orice dispozitiv iti ofera acesta posibilitate, care cu siguranta intregeste nivelul de confort de care ai parte. Pur si simplu nu mai trebuie sa te ridici din pat ca sa reduci sau sa maresti temperatura pentru ca o poti face fara efort de pe telefon, tableta sau laptop.

Iata cum poti sa aduci conditiile termice din locuinta cat mai aproape de nevoile tale. Daca manifesti interes vis a vis de a o asemenea achizitie, Salus Controls te intampina cu pachetul complet pe saluscontrols.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.