Mersul cu bicicleta

, Mersul cu bicicleta

Toata lumea cred ca a invatat sa mearga pe bicicleta inca din copilarie, atunci cand au fost invatati de catre parinti sau frati. Si pe langa faptul ca aceasta activitate o inlocuieste cu succes pe cea a mersului cu masina, care nu implica efort fizic, mersul pe bicicleta este mult mai sanatos, nu dauneaza nimanui, nu polueaza aerul si iti aduce numai beneficii asupra sanatatii atat fizice cat si mentale.

Pe bicicleta, poti purta si fusta, asa cum ai vazut si pana acum atatea femei purtand asa ceva. Este chiar si un festival sau mai multe legate de asa ceva, de mersul in fusta sau rochie pe bicicleta. Atat in tara la noi, cat si in strainatate(de acolo incepand totul), femeile prefera sa mearga pe bicicleta lor personalizata imbracate in rochite sau in fustite care mai de care.

Lungimea ideala a unei asemenea piese vestimentare ar fi pana deasupra genunchiului sai chiar pana la glezne, pentru ca o fusta prea scurta te-ar incomoda si nu ti-ar mai da aceeasi liniste si siguranta pe care ti-o dau celalalt tip de fuste.

Ai vrut mereu sa faci exercitii cardio si nu te-ai mai apucat? Atunci afla ca o asemenea miscare pe bicicleta te ajuta in acest sens. Nu numai ca iti lucreaza corpul, datorita efortului, insa inima iti bate mult mai repede, sangele circula mai cu intensitate iar intreg organismul tau incepe sa se oxigeneze, si sa se simta mai bine.

Pe langa faptul ca te ajuta din punct de vedere fizic, cat si mental, mersul pe bicicleta este si eco-friendly. In loc sa poluezi si mai mult atmosfera si aerul care te inconjoara cu o masina sau cu orice alt mijloc de transport care functioneaza cu combustibil, bicicleta iti va crea o imagine buna si te va ajuta astfel sa devii un activist adevarat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.