Masajul cu pietre incinse

, Masajul cu pietre incinse

La fel ca orice alta forma de masaj sau de terapie qalternativa, si masajul cu pietre incinse este o foarte buna maniera de a relaxa si detensiona muschii corpului, in acelasi timp conferind o stare de bine si de liniste si pace atat in corp, cat si in minte si suflet.

Asemenea tip de masaj este recomandat pentru persoanele care sufera de o circulatie mai proasta a sangelui si este foarte benefic pentru cei mai stresati din fire. Masajul cu pietre incinse poate constitui drept un fel de alternativa la masajul clasic efectuat cu mainile goale si cu ajutorul cremelor si lotiunilor de masaj.

Pietrele de diferite forme si marimi sunt incalzite in prealabil si sun asezate pur si simplu in diferitele puncte cheie ale corpului, pentru a stimula circulatia sangelui si pentru a conferi acea relaxare maxima dupa care tanjeste atat de mult fizicul nostru obosit si supraincarcat.

Unii oameni apreciaza atat de tare acest tip de masaj, incat au renunta cu usurinta la celelalte tipuri de masaj terapeutic, tocmai pentru ca acesta, cel cu pietre incinse, este cel mi potrivit pentru corpul lor si pentru o destindere mai buna.

Terapeutul sau maseuza manuieste aceste pietre calde cu mare grija si le plimba peste tot corpul expus al celui care doreste sa se relaxeze si sa primeasca caldura benefica. Mai intai de toate, acest terapeut aplica un ulei de masaj pe corp, asta pentru a permite alunecarea mai usoara a pietrelor de-a lungul muschilor incordati.

Persoana masata sta cu fata in jos sau intr-o parte pentru ca maseurul sau maseuza sa inceapa aplicarea cum se cuvine a masajului cu pietre incinse. Dupa ce pietrele si-au facut efectul si au fost plimbate pe spatele beneficiarului, terapeutul le da la o parte si apoi trece la masarea spatelui cu mainile goale, pentru a stimula si mai bine circulatia si pentru a intra intr-un contact mai profund cu pielea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.