Mai exista prieteni adevarati?

, Mai exista prieteni adevarati?

Multi se intreaba acest lucru zi de zi .Inca nimeni nu stie acest lucru . Avem prieteni in jurul nostru dar nu stim cat de adevarati sunt ei .Sau din cauza ca am avut anumite dezamagiri in viata nu mai putem avea incredere in oricine .

Multi avem prieteni ,carora le acordam suficienta incredere ajungem sa-i iubim iar apoi ne dezamagesc.Un prieten adevarat este acela care iti ofera sprijin neconditionat la orice ora indiferent de situatie.Sunt cei cu care iti petreci marea majoritate a timpului,cei cu care vorbesti ore in sir la telefon fara sa tii cont de notiunea timpului.

Un prieten este acela caruia i te destainuiesti cu absolut orice,caruia ii spui cele mai intime secrete si care stii ca nu te va trada niciodata.Exista prietenii care dureaza de o viata .

Exista prieteni adevarati dar sunt foarte greu de gasit si trebuie sa stii cum sa il pastrezi altaturi de tine mereu. In primul rand trebuie sa te gandesti ca ce astepti tu de la el asteapta si el de la tine . Un prieten adevarat daca il suni la ora 3 noaptea pentru ca ti s-a intamplat ceva te ajuta si nu iti spune ca ii este somn .

Un prieten adevarat mereu te va indruma ,iti va da cele mai bune sfaturi iti va fi alaturi atat la bine cat si la greu . Prietenia adevarata nu trebuie sa fie in functie de distanta sau de categoria sociala ,e pur si simplu o apropiere fizica sau spirituala .

Consider ca oricine a avut in viata macar un prieten adevarat cu care a impartit totul .Din pacate mai devreme sau mai tarziu fiecare o ia pe drumul sau . Altii se casatoresc mutandu-se in alte orase sau tari fie se schimba cu trecerea timpului,etc.

Nu trebuie sa fii dezamagit ca o prietenie a incetat ,trebuie sa privesti mai departe cu optims gandindu-te ca oricand poti intalni o persoana noua care sa iti fie un prieten adevarat .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.