Lucruri interesante despre capricorni

, Lucruri interesante despre capricorni

Cand vine vorba de zodii, sunt persoane care cred in horoscop si care nu. Zodiile se incadreaza in acelasi tipar, diferenta e ca zodiile in sine sunt caracterizate de o serie de elemente ce tind sa defineasca persoanele nascute intr-o anumita luna sau zi. Indiferent de crezi sau nu in zodii, fiecare zodie are o serie de caracteristici, si daca esti capricorn cu siguranta ca te vei regasi in descrierea de mai jos.

Capricornii sunt persoane care sunt destul de singuratice. Cel putin aceasta este impresia pe care acestioa o dau lumii intregi. Sunt persoane destul de calme si rezervate in exterior si par a se multumi cu un mediu linistit si lipsit de prea multe incidente.

De asemenea capricornii sunt persoane care sunt foarte practice. Acestia vor sa analizeze orice situatie si orice parte a unei probleme pentru a se putea convinge de o anumita decizie. Acestia rareori fac gresezi, si plafinica de cele mai multe ori toate elementele unui anumit proiect. Deciziile nu se iau rapid, dar aceasta este o consecinta a procesului de analiza detaliat pe care il realizeaza.

Ca or regula generala, capricornii nu sunt persoane care ataca, acestia stau de cele mai multe ori intr-un sistem defensiv si asteapta sa fie atacati. Sunt destul de sensibili si acest lucru ii face sa se simta destul de vulnerabili de aceea cand acestia unt raniti, ranile ajung sa le poarte pentru perioade indelungate de timp. Uneori acestia cauta razbunare cu aceeasi moneda.

Capricornii sunt de obicei persoane care sunt inclinate spre viata de familie. Este foarte important pentru ei sa faca ceva in fiecare zi cu copii, de aceea sunt niste parinit foarte buni. Au un simt al umorului destul de dezvoltat si acest lucru cade foarte bine cand vine vorba de copii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.