Îndrăznește să visezi frumos vara asta cu Stailer

, Îndrăznește să visezi frumos vara asta cu Stailer

Nu există o regulă anume după care să ne ghidăm în ceea ce privește alegerile noastre în materie de trăiri și stări de fericire.  Pe unii îi fac fericiți 1 milion de dolari, pe alții o haină nouă, pe gurmanzi o mâncare specială, iar pe femei saloanele de înfrumusețare.

Fiecare ființă are personalitatea sa unică care îi dictează de cele mai multe ori alegerile, cât și preferințele.

Cert este că tuturor ne place frumosul, calitatea și concediile relaxante. Right? Însă nu toți ne-am născut în Maldive sau în Las Vegas ca să ne permitem să mergem în fiecare weekend într-un mic concediu, fie la mare sau să vizităm ceva care ne dă pe spate.

Deocamdată trăim în România, care de altfel și ea este țară absolut superbă pe care o putem vizita și ne putem relaxa într-un mod inedit. Însă nu în fiecare weekend. Încă nu avem autostrăzile promise de atâta timp ca să  putem face turul României în 2 zile.

Însă, cum românii noștri sunt inventivi și se adaptează oricărei situații, au creat alte alternative de care ne putem bucura ca să ne relaxăm, să combatem stresul acumulat, să ne imaginăm că suntem în Thailanda sau în oricare loc exotic, măcar pentru câteva minute.

Și ca să nu mai lungesc suspansul, haideți să vă spun despre ce este vorba.

Cine nu a auzit încă de platforma românească Stailer? 

Stailer este o platformă online cu care te poți programa la un salon de masaj profesionist, la un tratament facial de calitate înaltă sau la alte servicii din industria frumuseții care te fac să te simți pentru câteva minute ca într-un mic concediu. Poți să vezi detalii in acest articol.

Dacă vă întrebați ce legătură are una cu alta, răspunsul este simplu. Atât concediile, cât și saloanele de hair and beauty au același scop, de relaxare și de a-ți oferi o stare de bine!

Cine mă contrazice, atunci să meargă în fiecare weekend în Maldive!

Să nu uităm că visele sunt absolut gratuite, la fel ca și platforma Stailer. Da, este o platformă online 100% gratuită cu care te poți programa la orice oră din zi sau din noapte la orice salon vrei tu.

Și ca să nu spuneți că nu doar femeile au prioritate, platforma este dedicată și bărbaților pentru că pot găsi servicii exclusiv pentru ei.

Spuneam că românii sunt inventivi. Asta ne demonstrează și Stailer, care este un brand românesc, creat pentru a ne satisface anumite nevoi și care ne permite să visăm în stil mare.

Spun asta pentru că în cadrul ei, regăsim servicii oferite de unii dintre cei mai buni stiliști, barbieri, cât și specialiști din industria hair and beauty sau cosmetică. Servicii care au la bază calitatea superioară și răsfățul unic.

Ce poate fi mai plăcut de atât? Plus că pentru aceste servicii plătești mult mai puțin decât dacă ai merge într-un concediu. Stailer totuși ne încântă cu mai multe beneficii de atât pe care le puteți găsi în link-ul de mai sus.

Îndrăznește să visezi vara asta cu Stailer!

Date de contact

support@stailer.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.