Idei practice pentru o viata mai buna

, Idei practice pentru o viata mai buna

Transforma orice borcan cu gura larga intr-un spatiu numai bun de stocat alimentele proaspete sau pentru gustarile dintre mese pe care vrei sa le iei la tine la munca sau la picnic. Cu ajutorul unui tip de capac cu pluta care poate mentine inchis etans un asemenea borcan, alimentele tale vor tine mult mai mult si isi vor pastra aroma si forma pana sa le mananci.

O geanta de picnic de plastic care se poate tranforma intr-o suprafata buna pe care sa stai atunci cand iesi la iarba verde este ideala pentru ca are doua functii importante. Pe langa faptul ca stocheaza tot ce vrei sa pui in ea, este foarte durabila si groasa pentru a pune in ea si ceva mai greu, aceasta geanta-sac poate fi folosita si drept patura pentru picnic atunci cand o vei desface si vei scoate din ea toate cele necesare unei sederi in are liber.

Daca ai probleme cu parul care ramane mereu printre perii pieptenelui tau si nu mai vrea sa iasa de acolo, creandu-ti nervi, atunci mai bine ti-ai lua o perie speciala de par ce are o baza de plastic moale detasabila, care poate fi scaoasa si curatata odata ce s-a umplut de par. Mult mai simplu si mai eficient decat o perie normala de par care tot se incarca de mizerie si de fire ratacite.

Daca pana acum ti-ai tot facut probleme legate de telul care se tot umplea de aluat, de crema sau de resturi de fructe tocmai pentru ca avea capatul inchis, acum exista o noua varianta de tel care are capatul deschis si bate mult mai bine orice ai avea nevoie, dar mai ales se spala mult mai usor.

O idee brilianta pentru cei care poseda biciclete si merg cu ele cam peste tot, exista si un suport special pentru ele atunci cand le lasi undeva, pentru a nu-ti fi furate. Insa, acest tip de suport nu exista cam peste tot, ci doar in unele locuri si tari, urmand a fi amplasate si in alte tari.

Acest suport ce nu ocupa spatiu atunci cand nu exista vreo bicicleta prin zona si peste care se poate trece cu usurinta este ca un fel de sant dreptunghiular pentru un tiv de teava formata din doua bucati ce odata scos de acolo vine prins de roata bicicletei si apoi vine pus lantul care o incuie(exact ca in imaginea alaturata).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.