Filme de toamna

, Filme de toamna

Atunci cand vrei sa te relaxezi pe canapea in fata televizorului tau Smart sau a laptopului cu ecran lat cu o diagonala mare, poti opta pentru vizionarea unor filme proaspat aparute in aceasta toamna, filme ce iti vor incanta privirea si auzul, dar iti vor stimula si imaginatia si te vor face sa te transpui cu totul in peisaj.

Printre marile premiere ale toamnei isi au locul si ultimul volum din seria The Hunger Games, prima parte din acest ultim film, filmul intergalactic SF Interstellar, filmul de actiune si drama The Guest, despre morti neasteptate si cu o atmosfera incarcata de mister.

Pe langa aceste productii cinematografice din aceasta toamna se mai numara si filmul The Tusk, care are o poveste impresionanta si terifianta, mai mult decat cea a Contelui Dracula. Un ziarist care merge tocmai in Canada pentru a lua un interviu ajunge pe mainile celui pe care ar fi trebuit sa il intervieveze si urmeaza sa fie inchis, torturat fizic si psihic.

Acesta va fi un film horror cu adevarat bun si asteptat in aceasta toamna, pe care pasionatii cu adevarat de filme de groaza il vor gusta pe indelete si de care se vor bucura in intregime.

Un alt film fabulos si super de actiune si captivant, care te va tine cu sufletul la gura, este The Maze Runner. Acest film te va tine cu sufletul la gura si te va pasiona intr-atat incat vei ajunge sa iti inchipui fel si chip de solutii de scapare din labirint, alaturi de personajul principal si de cei prinsi acolo.

Pentru a scapa din labirintul in care se afla, personajul principal, Thomas, isi da seama ca trebuie sa se alieze cu ceilalti tineri aflati in aceeasi incurcatura ca si el, mai ales dupa ce isi da seama ca nu mai are memorie legat de ce l-a facut sa ajunga acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.