Filme de groaza recomandate pentru pasionatii genului

, Filme de groaza recomandate pentru pasionatii genului

Doar pasionatii de filme horror, de groaza sau de thrillere vor sti ca un film de genul este cu adevarat bun atunci cand il vor viziona, sau chiar si mai bine de atat, il vor recunoaste inca din trailer ca fiind o adevarata capodopera cinematografica. Cum si eu sunt o adevarata pasionata a genului as putea recomanda cu caldura sau mai degraba curaj o serie de filme de groaza potrivite si cu adevarat infricosatoare.

Grave Encounters(2011)

Acest film lansat in anul 2011 este o productie cinematografica de suspans ce incanta prin zombie si prin spitalele de nebuni prin care se plimba acesti zombie si infricoseaza pe toti cei care au treaba pe acolo. Nu este un film foarte deosebit, pentru ca ideea este cam aceeasi ca in alte filme de groaza, insa daca vreti sa vedeti niste efecte vizuale destul de bune si un film de groaza gen documentar realizat intr-un loc in care fantomele si spiritele celor morti inca bantuie, atunci acesta se incadreaza destul de bine.

The Possession(2012)

Acest film descrie povestea unei fetite care, coincidenta sau nu, se numeste Emily(Da, exact ca pe Emily din “Exorcizarea lui Emily Rose”). Aceasta ajunge din greseala in posesia unui talisman ce crede ea a fi norocos, insa care de fapt este casa unui spirit malefic antic, de care fata nu va scapa asa usor si va ajunge sa fie posedata de el. Exact ca in povestea lui Emily Rose, si aici este vorba despre o posesie a unui trup inocent de catre un demon.

Dream House(2011)

Titlul acestui film suna foarte bine, de vis chiar, insa realitatea din film este cu totul alta. Acesta este poate unul dintre cele mai bune filme thriller din ultimii ani. Avandu-i in rolurile principale pe actorii Rachel Weisz si Daniel Craig, niste artisti foarte talentati, filmul prezinta povestea unei familii ce locuieste intr-o casa aparent perfecta.

Insa de fapt aceasta casa este parasita si stranie, copiii nu exista cu adevarat in viata cuplului si nici sotia, iar barbatul se regaseste pe sine insusi intr-un spital psihiatric straniu. Ceea ce este mai surprinzator si interesant la acest film este linia cu totul alta a povestii. La inceput va parea o poveste normala din viata unei familii, dar pe parcurs veti afla ca aparentele inseala iar mintea va joaca feste si timpul nu este cel prezent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.