Femei din Romania care arata senzational la 40 de ani

, Femei din Romania care arata senzational la 40 de ani

Multe femei se sperie atunci cand ating varsta de 40 de ani deoarece cred ca viata si frumusetea se termina pe acolo. Dar nu este chiar asa si asta o demonstreaza multe vedete din Romania. Arata exceptional chiar si la varsta de 40 de ani.

Prima dintre aceste femei care arata impecabil la aceasta varsta  este chiar Mihaela Radulescu. Este una din cele mai frumoase vedete din Romania si nu duce lipsa de complimente niciodata deoarece arata extraordinar. Ea afirma desori ca nu are nici o problema cu varsta. De asemenea ea spune ca are un regim normal de viata, in sensul ca face foarte mult sport si are grija ce mananca.

Nico se numara si ea prin cele mai frumoase femei. La varsta de 42 de ani, cantareata arata incredibil. Ea recunoaste ca a apelat la mici trucuri de frumusete. Si aceste trucuri sunt bineinteles, operatiile estetice. De asemenea ea este de parere ca trebuie sa intervii doar acolo unde este absolut necesar. Vedeta sustine ca apeleaza la masti cu fructe si ca uleiul de masline nu ii lipseste niciodata din casa.

Tania Budi este si ea una din reginele frumusetii chiar daca are 44 de ani. Ea acorda o atentie deosebita felului in care arata. Vedeta sustine ca apepleaza la injectiile cu botox si acid hialuronic dar este total impotriva operatiilor estetice. De asemenea ea spune ca are o alimentatie sanatoasa si ca orice femeie poate arata bine chiar si cu bani putini.

Nici Anca Turcasiu nu lipseste din aceasta lista. Vedeta sustine ca nu are nici o operatie estetica si ca nici nu ar apela la vreo una. Ea este de parere ca naturaletea este foarte importanta. Ea are grija mereu de regimul ei alimentar. Bea foarte multe ceaiuri si multa apa, dar si legume crude pentru a avea o digestie cat mai buna.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.