EvoAgency.ro detaliaza care sunt factorii SEO ce conteaza in contextul actual

, EvoAgency.ro detaliaza care sunt factorii SEO ce conteaza in contextul actual

Search Engine Optimization sau spus pe scurt SEO este maniera prin care site-urile pot fi promovate, ajungand in topurile cautarilor. Metodele aplicate sunt diverse, insa numai unele au efect si desigur cele care respecta standardele de calitate impuse de Google. Desigur ca o campanie seo trebuie sa se desfasoara avand la carma un cunoscator. De prferat ca cei interesati de astfel de servicii sa nu se opreasca la amatori, ci la agentii de profil, cu experienta, precum este EvoAgency.ro.

Factori ce conteaza din punct de vedere seo

Lista este una foarte curprinzatoare. Cert este ca si tendintele se mai schimba, priopritatile se actualizeaza. Iata ce spun specialistii de la EvoAgency.ro cu privire la factorii ce conteaza in mod special:

De cat timp are nevoie un site sa se incarce – acest lucru se poate testa destul de usor, valoarea aceasta fiind ideala daca se invarte in jurul a 3 secunde. Daca dispui de WordPress poti instala si anumite plugin-uri care sa ajute la o mai buna incarcare a site-ului. In acest caz insa se recomanda detinerea unor informatii tehnice.

Pagini vizitate intr-o sesiune – urmarind ce comportament are un vizitator, se poate determina in ce masura considera acesta ca paginile respective ii ofera ceva relevant pentru interesele sale. Pentru a determina acest aspect exista o sectiune in Google Analytics. Iar pentru a imbunatati acest aspect se recomanda adesea un meniu bine structurat si usurinta in acces la informatiile din diferite categorii.

Dar mai intai de toate, trebuie sa ai pagina optimizata pentru diferite dispozitive. Este un lucru deja cert ca mai toti utilizatorii gasesc cu usurinta accesul la orice pagina folosind dispozitivul mobil sau o tableta, in detrimentul unui laptop. Asta le ofera si sansa de mobilitate, de unde si tendinta in crestere a celor care merg pe o astfel de varianta. Desigur, dupa o astfel de solicitare facuta se poate verifica si modul in care cei in cauza s-au ocupat de site, printr-o simpla verificare, un test de la Google.

Traficul – un alt element important se refera la traficul pe care il are un site, provenit de la cei care il acceseaza in mod direct prin URL. Acest lucru determina cati dintre utilizatori sunt si fideli, deci un numar mai mare inseamna si popularitate mai mare. Aceasta valoare se poate determina de asemenea prin uneltele ce se gasesc la Google Analytics. Este de asemenea un aspect mai greu de imbunatatit, poate in timp pe masura ce vizibilitatea brandului este tot mai mare si acesta devine sa spunem un nume de reper.

Continutul este si el un element seo ramas in tendinte sa spunem. Parerile sunt foarte diferite; in timp ce unii spun ca ar trebui sa existe intre 6oo si 1ooo de cuvinte, altii tin la minimalism. Poate ca nu numai a fi in acest termen conteaza, ci concret ceea ce include textul, cat este de relevant si corect. Iar daca candva introducerea de cuvinte cheie in mod abuziv putea fi o idee, acum asa ceva nu se accepta.

Pentru cei interesati, EvoAgency.ro pune la dispozitie detalii si mai complexe, cu date tehnice de asemenea, in cadrul paginii lor oficiale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.