Este varsta un factor important in relatii?

, Este varsta un factor important in relatii?

Iubirea este plina de contradictii si confuzii. Spunem ca extremele se atrag, iar pe de alta parte masuram compatibilitatea pe baza lucrurilor in comun pe care le au membrii cuplului. Pentru unii dintre noi insa lucrurile se petrec putin diferit. Nu este povestea clasica in care te indragostesti din liceu si ramai cu aceeasi persoana toata viata. Diferit, pentru ca, spre exemplu, incepe precum ceva perceput ca tabu. Ai putea sa te indragostesti de un profesor/profesoara sau de un vecin/o vecina divortata.

Cand vine vorba de aceste diferente de varsta, multi se intreaba daca in aceste conditii relatia va rezista. Aceste uniuni sunt puse sub semnul indoielii din punct de vedere al moralitatii, iar persoana mai in varsta de obicei este comparata cu parintii persoanei mai tinere, complicand si mai mult lucrurile. Cu toate acestea, cei doi merg inainte cu dragostea lor si accepta unele lucruri ca si normale, pentru a estompa cat mai mult diferenta de varsta.

Intreaga viata incercam sa planificam totul in cel mai mic detaliu, incepand chiar de la programul de zi cu zi. Unii planifica chiar si varsta, exact cand si cum se vor casatori. Bine macar ca a ramas in mana sortii momentul cand ne indragostim. Lasam emotiile sa preia controlul si ne lasam dusi de val oriunde ne-ar putea indrepta. Astfel, cand doua persoane se indragostesc, in ciuda diferentelor mari de varsta, ajung la un numitor comun. Modul cum se intalnesc hotaraste daca se vor limita la o singura intalnire sau daca vor continua. Daca se conecteaza si au hobbyuri si interese apropiate, cu siguranta va fi un factor hotarator cu privire la evolutia relatiei. Toate acestea conteaza mult mai mult decat diferenta de varsta.

Trist dar adevarat, frumusetea este trecatoare, iar cei mai in varsta recunosc acest adevar. Din aceasta cauza ei cauta o legatura care sa treaca dincolo de atractia fizica. Cuplurile tinere petrec o perioada de timp pana trec de la aspectele fizice si incep sa formeze o conexiune emotionala. Pentru cei mai in varsta, cel mai important este sa stie faptul ca partenerul, indiferent de cat de tanar sau cat de in varsta este, ii va sta alaturi atat in momentele fericite cat si in cele de criza.

In concluzie, putem spune sigur ca varsta este doar un numar ce nu semnifica mai mult decat anii pe care i-ai petrecut pe pamant. Ceea ce conteaza mai mult decat varsta, este faptul daca ti-ai gasit dragostea sau nu, iar daca ti-ai gasit-o, nimic altceva nu mai conteaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.