Dragoste cu nabadai

, Dragoste cu nabadai

Anticonceptionalele pot avea un oarecare impact asupra gusturilor femeilor in legatura cu barbatii

Cercetarile arata ca atunci cand femeile ia contraceptive hormonale, acestea incep sa manifeste mai putina atractivitate legata de barbatii cu nivele de testosteron mai ridicate si caracteristici fizice masculine.

Un alt studiu a demonstrat ca femeile care isi intalnesc partenerii pe durata utilizarii anticonceptionalelor sunt mai putin atrase de acestia din punct de vedere sexual si mai putin satisfacute din punct de vedere sexual in acea relatie. In acelasi timp, totusi, acestea tind sa fie mai satisfacute de statutul financiar al barbatilor cu care se vad, si sunt mai putin dispuse sa se desparta decat femeile care nu iau anticonceptionale.

Menstruatia influenteaza intr-o aceeasi masura preferintele femeii

Femeile tind de asemenea sa caute barbati mai masculini in perioada cea mai fertila din timpul menstruatiei, potrivit cu cateva studii efectuate. Intr-un raport din Germania, femeile au fost rugate sa isi clasifice atractia fata de soldatii care tocmai se intorceau acasa din razboi, unii dintre ei afisand comportamente agresive bazate pe traume emotionale.

Acelea care se aflau in perioada cea mai fertila a lunii erau mai predispuse de a-si arata atractia fata de acei soldati traumatizati din punct de vedere emotional si de a-i clasifica printre partenerii de cursa scurta, insa nu ca parteneri de cursa lunga. Alte cercetari sugereaza ca femeile vor vrea mai mult sex in general in perioada ovulatiei.

A te preface ca simti ceva nu este intotdeauna un lucru negativ

Se fac adesea presupuneri legate de faptul ca oamenii mimeaza orgasme doar pentru ca nu se simt bine in acea situatie sau pentru ca pur si simplu vor sa scape mai repede de acolo. Insa uneori, a pune in scena si o asemenea inselaciune poate fi o mare parte din spectacolul in sine, din placerea creata. Sexul se bazeaza pe un joc de roluri, si cateodata este distractiv pentru ambele parti sa se lase duse de val.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.