Dieta Atkins

, Dieta Atkins

Aceasta dieta a fost facuta celebra de faimoasa Kim Kardashian, care a incercat-o imediat dupa nasterea primului ei copil cu Kanye West, si se pare ca a dat si rezultate dintre cele mai bune. Desi aceasta starleta nu va ajunge niciodata la forma modelelor de catwalk, este foarte potrivita pentru testarea si prezentarea modelelor de costume de baie pentru plaja, dar si de lenjerie intima.

Aceasta dieta speciala consta intr-un regim alimentar sanatos ce te ajuta sa slabesti eficient si apoi sa te mentii la acelasi nivel, in mod natural, pentru toata perioada ce va urma dupa dietei. Important de altfel ca la orice alta dieta este respectarea ei cu strictete.

Dieta Atkins te ajuta sa elimini grasimile si caloriile acumulate in organism tocmai datorita faptului ca pe toata perioada ei trebuie sa scoti din ecuatie carbohidratii si in schimb sa urmezi un regim alimentar bazat in preponderenta pe grasimi naturale si proteine.

Cum trebuie sa procedezi mai exact?

Primul lucru pe care il vei avea de facut este sa elimini din alimentatie toti carbohidratii(zahar, cereale, produse de patiserie, nuci, paste si alcool) si sa incepi sa consumi in schimb numai proteine animale si vegetale(oua, carne de pui, verdeturi, uleiuri naturale si branza). Astfel, urmand cu regularitate aceasta dieta poti ajunge sa slabesti chiar si 6 kilograme in primele 2 saptamani.

Trebuie doar sa iti mentii optimismul, vointa si voia buna in continuare si sa te tii de consumul acestor produse in continuare, si de asemenea nu care cumva sa te lasi ispitit de celelalte alimente interzise pentru buna functionare a organismului tau.

Dupa ce o perioada destul de mare de timp ai mentinut intr-un ritm constant aceasta dieta, acum iti este permis oarecum sa consumi din nou cereale  si legume cu amidon. Insa, celelalte produse alimentare tot va trebui sa le eviti si sa iti mentii un ritm constant al consumului alimentelor pozitive din aceasta dieta, pentru ca visul tau de a slabi sanatos si de a te mentine mai apoi sa devina realitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.