Descoperă saloanele de cosmetică și serviciile de înfrumusețare din zona ta, prin Stailer!

stailer, Descoperă saloanele de cosmetică și serviciile de înfrumusețare din zona ta, prin Stailer!

Cosmetica și îngrijirea tenului sunt servicii foarte utile, mai ales pentru persoanele care au probleme cu tenul. Prestate de profesioniști în acest domeniu, serviciile de cosmetică îți pot salva imaginea și îți pot genera încredere în sine. Trebuie doar să găsești persoana în mâinile căreia să îți încredințezi tenul. Descoperă saloanele de cosmetică și serviciile de înfrumusețare din zona ta!

Prin platforma Stailer ai ocazia de a vedea toate saloanele din zona ta, oricare ar fi serviciile prestate. În ceea ce privește saloanele de cosmetică, pe site sunt disponibile sute din această categorie, însă numărul se micșorează odată cu selectarea zonei. În funcție de orașul unde vrei să apelezi la acest serviciu, vei putea să te programezi la un singur salon eficient în ceea ce privește cosmetica. 

41 de orașe și peste 1000 de saloane din România îți pun la dispoziție aceste servicii. În plus, mai poți apela și la altele, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. În lista orașelor sunt incluse zone foarte populare precum București, Iași, Timișoara, Cluj Napoca, Suceava, Oradea, Craiova, Satu Mare, Bacău, dar și orașe mai mici. Selectează zona în care locuiești sau cea apropiată de tine și programează-te online!

Descoperă saloanele de cosmetică și serviciile de înfrumusețare din zona ta!

Caută pe site unele dintre cele mai bune saloane cosmetica Suceava, unele dintre cele mai renumite saloane din București sau salonul cu rating mare din Reșita! După ce ai selectat zona, genul tău și serviciul dorit, ai posibilitatea de a le grupa în funcție de preț, rating și recomandări. Fiecare salon și stilist au disponibile informații cu privire la preț, cât și la ce servicii mai oferă, programul general al salonului, cât durează serviciul solicitat, zona și părerile clienților. 

Înainte de a te programa poți vizualiza aceste detalii despre fiecare salon. Compară prețuri și recenzii ale clienților, vezi dacă serviciile prestate se pliază pe nevoile tale, iar mai apoi ia o decizie! Cu Stailer este foarte ușor să te programezi, mai ales dacă îți vei crea și un cont. 

Prin crearea contului îți va fi mai ușor să gestionezi programările, să îți setezi alarme pentru acestea, să programezi un alt prieten, dar și să te reprogramezi la stilistul obișnuit. Vezi mai multe aici despre cum funcționează platforma stailer.ro!

Programează-te împreună cu cel mai bun prieten sau cu persoana iubită!

Dacă vreți să petreceți o zi relaxantă la salon, fie că sunteți cuplu sau prieteni, puteți alege serviciile de pe stailer.ro. Platforma și aplicația permit efectuarea a două programări, chiar și la același salon, dacă veți găsi locuri disponibile. Aveți ocazia de a vă programa chiar la aceeași oră, însă vă trebuie noroc! Bineînțeles, aceeași oră, la doi stiliști diferiți. 

Urmați aceiași pași pentru programări, acestea se efectuează de către o singură persoană sau dacă aveți cont amândoi, de către ambele. 

Intră pe site sau descarcă aplicația și vezi care sunt beneficiile sale și ce acțiuni poți face!

Contact: support@stailer.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.