De ce să alegi un salon de beauty cu platforma Stailer

, De ce să alegi un salon de beauty cu platforma Stailer

Dacă vorbim despre industria de hair and beauty, automat discutăm și despre saloane, atât de vizitate în ultimii ani. Și asta pentru că de ce ne oferă un stilist cu experiență, nu putem avea parte în totalitate acasă.

Nu trebuie să fii neapărat în trend ca să te simți bine în pielea ta. Nu trebui să alegi să te vopsești roz în cap pentru că așa e la modă, dacă ție nu îți stă bine. Când vorbim despre frumusețe nu vorbim despre ce e la modă neapărat, cât despre cât de bine te simți în pielea ta de fapt.

Dacă optezi să mergi la un salon de beauty, ai mai multe avantaje decât dacă încerci tu anumite trucuri de frumusețe acasă. Faptul că stiliștii știu ce să îți recomande pentru ca ție să ți se potrivească este un plus. Având experiență în domeniu și multe cursuri la activ, au capacitatea de a-ți oferi sfaturi și servicii care ți se potrivesc ție, în funcție de nevoile și fizionomia ta. Te analizează de cum intri pe ușa salonului și deja știu ce ți se potrivește.

De ce să alegi un salon de beauty cu Stailer

În primul rând Stailer este o platformă online care te ajută să te programezi la unii dintre cei mai buni stiliști din zona ta, în cel mai rapid mod. În mai puțin de câteva minute, te poți programa la salonul de infrumusetare Transilvania din Cluj spre exemplu, în funcție de programul tău și nu al stilistului.

În cadrul salonului Transilvania vei avea parte de servicii de calitate, din partea unor profesioniști cu experiență vastă în domeniu. Aceștia înțeleg nevoile fiecărui client în parte și recomandă ceea ce li se potrivește cel mai bine.

Cu Stailer este mult mai eficient să te programezi la un salon de beauty și asta pentru că nu mai trebuie să dai niciun telefon, vei face totul online la doar câteva click-uri distanță. Vei găsi toate detaliile necesare fiecărui salon în parte. Poți să vezi aici lista saloanelor de infrumusetare din Cluj.

În plus pe lângă experiență și calitate, paltforma poate fi utilizată gratuit. Te poți programa ori de câte ori ai nevoie, la orice salon dorești, fără a fi condiționat de nimic, chiar și atunci când intervine ceva și trebuie să amâni programarea.

Și bărbații se pot răsfăța cu Stailer

Știm cu toții că și bărbații frecventează saloanele de beauty, fie pentru un tuns, un masaj de relaxare sau o manichiură. Stailer este un complex de servicii atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

La fel ca și femeile, nici ei nu au răbdarea necesară de a căuta de la un salon la altul un loc liber pe scaun. Stailer te poate programa chiar azi la un salon de beauty, astfel că îți eficientizezi timpul.

Faptul că s-a deschis sezonul de nunți și evenimente importante, înseamnă Stailer este cea mai potrivită platformă pentru a te programa la orice salon dorești. Astfel că vei arăta de fiecare dată impecabil.

Date de contact: support@stailer.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.