De ce prefera fetele baietii rai ?

, De ce prefera fetele baietii rai ?

O intrebare pe care o anumita categorie de barbati si-o pun mai mereu . De ce fetele prefera baietii rai in locul unui tip romatic?

Cred ca orice fata a avut sau a visat macar odata sa aiba un baiat de acest gen . Unele fete chiar nu suporta monotonia ,nu suporta acele intalniri banale,romantice ele doresc sa traiasca intes .Prea putine din femei mai doresc tipul ala de baiat grijuliu, romantic care sa le gateasca , sa le surprinda mereu .

In general asa zisii baieti rai au o anumita personalitate si putere de care femeile sunt in general atrase. Baietii mai rai sunt cei care de obicei detin controlul in absolut orice . Ei au putere in anturaj si au capacitatea de a se baga mereu in probleme . Iar unele fete adora adrenalina si pericolul.

De cele mai multe ori nu ai cum sa te plictisesti cu un astfel de baiat.  Iar asta te atrage si mai mult . Mai ales ca stii ca acest fel de relatie nu este acceptata de toata lumea in special de familie mai tare te motiveaza. Este ca un fruct interzis.

Si faptul ca daca  este un baiat mai renumit in cartier te atrage in sensul ca te simti bine pentru ca esti tu cu el fiind un motiv de lauda pentru prietenele tale.

De asemenea femeile prefera genul acesta de barbati pentru ca nu se implica atat de mult emotional si se gandesc dianinte ca se ajunge rar la o relatie foarte serioasa . Acest lucru provine in urma unor dezamagiri.

Multe femei se simt in siguranta alaturi de acesti baieti. De asemenea ele considera ca acesti barbati ofera mai multe pasiune si sunt mai experimentati in ceea ce tine de sex .

Un studiu arata ca femeia in perioada ovulatiei  crede ca barbatul sexy si nu cel de incredere va fi dedicat sarcinilor domestice asta in cazul in care cei doi formeaza un cuplu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.