De ce este mai convenabil sa cumperi sticle pentru nunta si nu bauturi gata ambalate

, De ce este mai convenabil sa cumperi sticle pentru nunta si nu bauturi gata ambalate

Atunci cand organizezi o nunta numeroasele achizitii de realizat iti dau bugetul peste cap. Insa nu poti sa faci rabat de la calitate, in conditiile in care este vorba si de un moment unic in viata, precum si un meniu ce se serveste. Nu iti permiti nici sa strici imaginea nuntii, nici sa servesti cine stie ce absurditati de bauturi doar pentru ca sunt mai ieftine. Asadar, o cale de mijloc poate fi legata de atentia ta acordata cu privire la tot ce tine de alegerile facute.

Cand vine vorba de bauturi ai putea alege varianta sticlelor in care pui bautura dorita. Daca te gandesti ca in comparatie cu bautura clasica gata imbuteliata este mai dificil, ar trebui totusi sa nu omiti nici ceea ce tine de avantajele aceastei metode. Iata despre ce este vorba.

Ai control asupra cantitatii si calitatii

Atunci cand optezi pentru sticle de nunta pe care sa le umpli dupa bunul plac trebuie sa stii ca ai posibilitatea de a controla cantitatea si calitatea bauturilor. Asadar, alegi in functie de cat ar fi mai rentabil sa servesti, gandind cantitatea optima pentru un cuplu. Reduci si din pierderi pentru ca se intampla adesea ca invitatii sa deschida tot felul de bauturi, servind din fiecare, fara insa sa le termine. Este evident ca o sticla ce isi pierde sigiliul nu va mai fi  folosita ulterior.

Sticlele pentru nunta vin in forme si dimensiuni diferite, colorate sau simple, asociate cu decoratiuni si alte accesorii – dopuri interesante sau etichete. Spre exemplu gasesti online sticle nunta 2018 astfel incat poti urma si trendurile ce se impun, pentru a fi in pas cu moda. De regula formele aparte de cele clasice sunt preferate pentru ca automat scot in evidenta preocuparea ta pentru a face lucrurile altfel decat in mod obisnuit. Interesant pare ca sunt si sticle in forme de instrumente muzicale spre exemplu, ceea ce permite sa pastrezi o tematica anume privind evenimentul si fiecare element parte din acesta.

Permit personalizarea – iata un alt avantaj al faptului ca sticlele de nunta sunt alese in defavoarea bauturilor alcoolice gata imbuteliate. De regula sunt atasate etichete ce multumesc invitatilor pentru prezenta, pot include fotografia mirilor sau cel putin initialele sau numele lor, impreuna cu data nuntii. Ba chiar sunt si cei care prefera o astfel de idee pentru marturii, caz in care sticlele alese sunt mai mici, cochete si se integreaza perfect in decorul mesei.

Preturile nu sunt nici ele un dezavantaj. Acestea sunt accesibile si depindede preferintele fiecaruia. Pot avea dop de pluta, inchidere clasica, insa depinde si de ce tip de bautura se alege. Spre exemplu in sticlele cu dop de pluta se prefera mai degraba vinul sau palinca, desi nu este o regula absoluta.

Nota finala

Sticlele pentru nunta pot fi mai mult decat simple recipiente pentru bauturile ce se vor servi la nunta. Acestea au un rol practic, dar si estetic, iar impreuna cu efortul tau de a le integra in decorul evenimentului tau special vor deveni un punct de atractie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.