De ce ar trebui sa profiti inca de pe acum

, De ce ar trebui sa profiti inca de pe acum

Titlul acestui articol sugereaza exact ideea pe care as dori sa o dezvat in cele ce urmeaza. Lucrurile pe care ar trebui sa le intreprinzi in viata inca de pe acum, indiferent la ce varsta te-ai afla, sunt exact lucrurile pe care nu vei ajunge sa le regreti la un moment dat pentru ca vei sti ca le-ai incercat si indiferent de felul in care te-ai simti facandu-le nu iti pare rau.

Multe lucruri si multe idei sunt in aceasta lume mare si nimeni vreodata nu va putea sa le puna in practica pe toate, chiar si daca ar avea o mie de vieti. O singura viata nu ne ajunge sa facem to ceea ce ne propunem si ceea ce ar trebui, insa cel putin avem parte de suficient timp in care sa punem in practica o serie de dorinte si de idei pe care le avem si pe care dorim a le testa.

Profita asadar de tot ceea ce este mai frumos, mai plin de beneficii pentru tine. Nu rata niste sanse care iti sunt oferite inca de pe acum pentru ca nu te crezi in stare sa le tii piept sau pe care nu ai atat de mult curaj sa le pui in aplicare.

Chiar daca suna ca un cliseu precizat de toata lumea, invata mereu lucruri noi sau ambitioneaza-te macar sa incerci ceva la care te-ai gandit de mult si nu ti-a fost pana acum accesibil. Studiaza o limba noua, muta-te in alta tara si incepe-ti viata de la 0, fa-ti curaj si cere-i o intalnire persoanei pe care o adori in secret sau apuca-te de cantat in baruri la karaoke, daca asta iti doresti, insa nu ai avut curaj pana acum.

Risca, ia-ti liber, da-ti demisia dintr-un job stresant si fara beneficii, spune-i exact ceea ce gandesti cuiva care te-a suparat sau cuiva la care tii foarte mult. Spune Te iubesc mai des pentru ca o simti cu adevarat si lasa-te purtat de val mereu cand iti vine vreo idee noua sau cand cineva te incurajeaza sa faci si altceva nou alaturi de el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.