Cum scapi de firele de păr de sub piele? Cu un specialist în domeniu – caută pe Stailer unul

Una din marile probleme în sezonul cald, când doamnele și domnișoarele își dezvelesc tot mai mult picioarele și pielea fină nu este tocmai fină. Firele de păr de sub piele sunt o problemă ce se poate agrava pe măsură ce situația continuă și tu rămâi nepăsătoare. De vină ar putea fi chiar metoda aleasă pentru epilare sau depilare. 

Intră pe Stailer și caută un specialist. Programează o vizită  la salon, fără întârziere. Ai mai multe informatii in acest articol.

Ceara, metoda mai eficientă, dar la salon utilizată

Sunt metode care nu au cum să se compare cu priceperea unui specialist. Acasă nu ai aparatura din salon, acasă nu ai produsele profesionale și îți mai lipsește de asemenea îndemânarea. Aplicarea este ușoară, ce te faci însă când trebuie să îți aduni puterile să tragi fâșia de ceară? Hilar sau nu, au fost și cazuri ale celor care băteau la ușa unui salon să  ceară ajutor, încă cu ceară pe pielea lor.

Metodă epilării cu ceară este eficientă, îți garantează că vei avea pielea fină mai mult timp. După 3 săptămâni însă ar cam trebui să repeți procedura.

Epilarea cu laser te pune la treaba – să cauți un specialist

Industria aceasta a evoluat destul de mult, acum vorbim despre posibilitatea de a scăpa de părul nedorit de pe corp cu ajutorul epilării cu laser. Această procedură o poți face exclusiv la salon. Ai face bine să cauți  un loc în care oamenii sunt pregătiți și știu cum să facă procedura. Altfel arunci bani pe fereastră. Tocmai pentru că nu este ieftin, aceasta nu este o alegere pentru oricine. 

Caută prin Stailer

Dacă ești din orașe precum Iași, Timișoara, Oradea, Cluj sau București te poți numi un norocos. Asta pentru că în astfel de orașe mari Stailer este deja activ. Această platformă te pune în contact cu peste 850 de specialiști din domeniul de hair and beauty. Poți astfel să alegi acest canal de căutare pentru a-ți optimiza timpul. 

Concret, prin intermediul lui Stailer poți căuta și găsi acei specialiști de care ai nevoie, fie că ești în căutare de loc liber la salon pentru tuns, vopsit, epilat, coafat etc. Se adresează atât femeilor, cât și bărbaților, saloanele înscrise aici fiind deopotrivă pentru ambele tabere. 

Să apelezi la această metodă de a te programa la salon este chiar mai convenabilă decât crezi. Și asta pentru că nu te costă nimic și poți descoperi în timp util pe cei care îți pot rezolva o situație cosmetică cu care te confrunți. 

Fiecare salon în parte își caută un avantaj în fața competiției. Vei descoperi pe unii care îți recomandă ședințe de cosmetică pentru a trata pielea lezată de firele de păr de dedesubt sub dermă. Unii recomandă direct epilarea cu laser, alții au ceară specială și mai elastică care nu rupe firele de păr, îndepărtează și un strat de celule moarte de la suprafață și astfel contribuie la eliminarea cât de cât a unor fire de păr captive sub piele. 

Descoperă opțiunile pe care le ai, caută salonul care îți oferă serviciile dorite și află cât de costă. Totul prin stailer.ro. 

Contact: support@stailer.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.