Cum sa te simti mai implinita?

, Cum sa te simti mai implinita?

Uneori lucrurile pe care noi le facem zilnic nu au mai mereu impacturi pozitive, reustind de cele mai multe ori sa ne strice starea. De aceea exista niste lucruri la care ar trebui sa renunti pentru a te simti mai implinita.

In primul rand renunta sa crezi ca tu ai mereu dreptate. Uneori chiar se intampla sa nu ai. Daca renunti la acest obicei eviti sa te certi cu cei dragi sau sa sa te amestesci aiurea intr-o discutie daca stii ca nu ai dreptate. De obicei femeile se confrunta cu aceasta problema.

Un alt lucru esential este frica. De multe ori nu facem anumite lucruri din cauza ca ne este frica. Frica din interiorul nostru dicteaza mai mult decat anumite obiective pe care le avem de implinit.

Evita sa te plangi. Stiu ca intalnesti multe lucruri suparatoare pe parcursu zilei, dar daca te plangi nu mai ai nicio sansa sa le imbunatatesti odata trecute. Si sincer oamenii in general nu suporta sa auda cum te plangi , si ei au suficiente probleme.

Incearca sa nu mai critici atat de des tot ce vezi. Trebuie sa intelegi ca cu totii suntem diferiti, si daca stam bine sa ne gandim asta pana la urma ne face viata mai frumoasa.

Renunta la obisnuinta de a avea tu mereu totul sub control. Unele lucruri chiar nu pot fi controlate. Nici fericirea nu o poti controla asa ca las-o mai usor. E mai bine sa vina totul de la sine.

Nu-ti mai gasi scuze mereu! Incearca sa profiti de viata si de frumusetea ei. Accepta ca ai gresit si mergi mai departe nu te mai scuza in fel si chip.

Un alt lucru esential este sa inveti sa nu traiesti in trecut. Traieste in prezent, este esential. Chiar daca trecutul tau a fost super si ai trait niste povesti extraordinare sau multe alte lucruri trebuie sa fii constienta ca astea au fost, au trecut si nu mai vin inapoi. Acum conteaza doar prezentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.