Cum sa iti organizezi o zi onomastica perfecta?

, Cum sa iti organizezi o zi onomastica perfecta?

Ziua onomastica este una din cele mai frumoase zile ale anului in care ar trebui sa te simti speciala bucurandu-te cat mai mult de ea.

Este important sa iti sarbatoresti in fiecare an ziua mai mult sau mai putin, dar nu o lasa sa treaca neobservata. In acesta zi nu ai voie sa fii trista sau singura.

Incearca sa alegi un loc ideal pe care ti-l permiti pentru a sarbatori aceasta zi . Nu arunca banii pe un local scump. Important este sa te simti tu bine.

Alege cu grija persoanele pe care le inviti. Este indicat sa alegi persoanele dragi, persoanele care te fac pe tine sa te simti bine. Fa o lista cu pesoanele care crezi tu ca ar trebui sa vina si roaga-le sa iti dea un raspuns cat mai urgent.

Acest lucru este important pentru meniu. Este necesar sa stii cate persoane vor fi la masa. Un alt lucru pe care nu trebuie sa il neglijezi este aranjarea localului sau cel putin a partii unde iti vei celebra tu ziua. Poti alege singura daca vrei ca mesele, scaunele sa fie aranjate intr-un mod special. Si de ce nu sa ai lumanarele pe masa, in functie de preferintele tale.

Un alt detaliu de care ar trebui sa tii cont este muzica. Este bine s alegi o muzica diversificata pe care sa o agreeze toata lumea.

In ultimul rand nu uita sa iti inviti parintii chiar daca nu prea iti convine. Cu siguranta nu vor sta mult dar asa este indicat si frumos.

Bucura-te impreuna cu toti invitatii la fel, deschide-ti cadourile impreuna. Fii pur si simplu tu si fa ceea ce te face pe tine sa te simti mai bine. Nu consuma prea mult alcool, acest lucru il poti recomanda si invitatiilor, doar nu vrei ca ziua ta onosmastica sa se transfoerme intr-o harababura totala.

Spre seara fa o baie cu spuma sau uita-te la un film care iti place impreuna cu partenerul/partenera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.