Cum sa devii un calator-scriitor de succes

, Cum sa devii un calator-scriitor de succes

Iubesti sa calatoresti si sa exlorezi locuri noi, insa urasti faptul ca acestea au si un sfarsit. Poti scrie, in schimb, despre toate experientele tale si sa si impartasesti cu altii entuziamul tau legat de acestea.

Calatoreste cu cap

Daca vei vrea sa scrii despre calatoriile tale, poti sa te relaxezi si sa ignori ceea ce te inconjoara. Calatoreste astfel cu cap. Bucura-te de fiecare moment al excursiei tale. Fii pe faza, te poti relaxa si bucura de tot ceea ce vezi undeva si in acelasi timp sa si scrii despre asta.

Fa-ti notite in timpul noptii legate de ceea ce ai vazut in timpul zilei si felul in care te-au facut sa te simti acele experiente. Scrie cat de cu viata poti, pentru ca atunci cand iti vei reciti notitele mai tarziu, sa iti poti aminti mai multe despre asta. Asta te va ajuta sa scrii articole provocatoare pentru cititorii tai.

Citeste

Scrierile de calatorie este un gen de scris major. Cauta scriitori de calatorii si citeste-le cartile. Gaseste rubrici de asa ceva in mediul online. Citeste carti de calatorie. Vezi ce merge si ce nu merge pentru stilul tau de scris. Cu cat citesti mai mult, cu atat mai bune vor fi scrierile tale.

 Scrie

Stai jos si scrie. Refera-te la notitele pe care le-ai luat pe toata desfasurarea calatoriei. Poate parea putin intimidant la inceput, insa daca vei sta si jos si vei scrie prima ciorna vei prinde gustul si asa vei incepe ceva cu totul minunat. Nu poate fi un lucru rau; in definitv, nimeni nu iti va vedea opera, daca nu o vei impartasi.

Cu cat mai mult repeti si exersezi, adica cu cat mai multe scrieri vei crea, cu atat mai bun va deveni scrisul tau pe viitor. Cei mai multi scriitori de calatorii au cunostinte de baza in limbi straine sau in jurnalism, insa chiar daca nu ai asemenea cunostinte, practica te va ajuta sa devii cel mai bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.