Cum sa depasesti stresul de la birou

, Cum sa depasesti stresul de la birou

Obtine o perspectiva despre sarcina pe care o ai de indeplinit

Ideea de a deveni mai productiv in viata de zi cu zi poate fi indeplinita prin constientizarea a ceea ce este important si a ceea ce nu este important, pentru ca este mult probabil sa-ti petreci timpul stresandu-te asupra unor lucruri care nu sunt importante in esenta. O multime dintre lucrurile in legatura cu care oamenii se streseaza sunt de fapt nu atat de importante pe cat le-ar placea acestora sa creada.

In afara de cazul in care ceva te poate rani din punct de vedere fizic, atunci mai mult ca probabil ca acel ceva nu merita atentia ta si nici ingrijorarea ta legata de acesta. A pastra o atitudine pozitiva inca de la inceputul zilei, a te scufunda in sarcinile pe care le ai de dus la capat, si a aborda intr-un mod pozitiv tot ceea ce ai de facute poate impiedica de la a fi distras si de a pierde timpul stresandu-te cu lucruri care nu iti merita atentia.

Concentreaza-te pe nivelul tau de stres si confrunta-l

Cateodata a te concentra pe propriul nivel de stres poate fi un lucru bun, daca incerci sa iti dai seama cum te poti descurca mai bine cu el. Daca incercarea ta de a evita stresul nu este chiar o metoda foarte de succes cum ai vrea tu sa fie, ai putea fi productiv prin stres si poti scrie ceea ce te deranjeaza la situatia respectiva, ca sa vezi cum o poti confrunta mai bine. In plus la faptul de a asterne pe hartie ceea ce te deranjeaza si te sacaie, scrie de asemenea si ceea ce se poate intampla cel mai rau.

Asta iti va permite sa te uiti mai tarziu la ceea ce ai scris mai demult si de a realiza ca de fapt ceea ce iti dadea de furca atunci nu era chiar un lucru semnificativ. De obicei, lucrurile nu mai par atat de rele cum erau, atunci cand a trecut ceva vreme si uitandu-te inapoi vei putea realiza cu o minte mai limpede cat de mult te-ai stresat pentru nimic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.