Cum poti scrie calitativ pentru Google si utilizatori in 2021?

Cum poti scrie calitativ pentru Google si utilizatori in 2021?, Cum poti scrie calitativ pentru Google si utilizatori in 2021?

Continutul care te ajuta sa te clasezi mai sus in Google este cel care are calitatea necesara, din prisma motorului de cautare si a utilizatorilor totodata.

La ce se refera continutul SEO?

E o intrebare normala, mai ales daca nu prea esti familiarizat cu SEO. Practic ce diferenta exista intre continut in general si acesta? Este vorba despre capacitatea acestuia de a-ti clasa site-ul in rezultatele Google pe o pozitie mai avantajoasa, de a-ti oferi vizibilitatea de care ai nevoie. Iata deci de ce nu orice continut poate fi numit SEO. Vorbim despre cel care poate obtine trafic organic. Exista desigur continut care are menirea de a castiga un loc avantajos in rezultalele motoarelor, dar si continut cu scop pur informativ, care nu urmareste nimic asemanator.

De ce este important continutul SEO?

Cu cat afacerea merge mai bine, cu atat cresc sansele de a obtine trafic organic spre pagina ta. Continutul SEO este necesar atat pe site, pe blogul acestuia, cat si off page, pe trusturi cu autoritate, pe bloguri diverse. Practic acesta ajuta motorul sa inteleaga despre ce este site-ul tau, domeniu, produse, arie de interes, astfel incat sa afiseze utilizatorilor rezultate relevante, in functie de cautarile efectuate. Cand motorul intelege despre ce este site-ul tau, va fi mai usor de analizat pentru rezultatele ce le afiseaza.

Cum sa scrii continut SEO?

Iata o intrebare care conteaza. Nu orice continut este SEO. Vrei trafic pe site, o pozitionare avantajoasa in Google? Atunci conteaza si cuvintele cheie pe care le include continutul, modul in care le distribui in continut, dar si cat de calitative sunt informatiile furnizate publicului.

Conteaza subiectul abordat, trebuie sa fie de interes pentru public, la cautare. Practic ai nevoie de continut relevant, cu potential de a atrage trafic, totodata care sa fie util cititorilor. Calitatea informatiei este de importanta majora. Un continut amplu este util in conditiile in care informatiile sunt foarte bine structurate.

Cuvintele cheie abordate sunt cele care joaca un rol major in toata aceasta ecuatie.

Sfat: inainte de a te decide asupra subiectului pe care sa il tratezi in continut (ne referim aici la articole), raporteaza-te la traficul estimat catre pagina, pentru a te asigura ca potentialul de trafic este unul avantajos.

Alte recomandari, de asemenea foarte importante in redactarea continutului este sa analizezi intentiile de cautare ale utilizatorilor, ai in vedere tipul de continut si stilul in care scrii, abordarea. Totul contribuie la un continut SEO eficient, care te va ajuta sa iti aduci site-ul pe pozitia dorita in rezultatele Google, desigur pe langa alti factori SEO ce contribuie in acest sens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.