Cum poti refuza o partida de sex ?

, Cum poti refuza o partida de sex ?

Exista momente cand noi femeile nu avem chef pur si simplu de o partida de sex din variate motive. Fie nu ne simtim bine, avem dureri de burta sau de cap, sau de ce nu avem o dispozitie proasta. Nici daca suntem prea obosite nu neprea arde de sex….

Baietii de obicei nu inteleg acest lucru, si o iau ca pe o jicnire la adresa lor, se simt oarecum ofensati… Ei iau refuzul ca pe dovada ca noi nu ii mai iubim, dar nu este asa bineinteles.

Cum poti refuza o partida de sex in cel mai frumos mod?

Explica-i partenerului tau de ce nu te simti in stare de acest lucru. Spune-i direct problema, ce te doare sau pur si simplu faptul ca oboseala nu iti permite. Explica-i ca o sa aveti in alta zi mai multe momente, si ca e esential ca tu sa iti revii acum, mai exact sa iti incarci bateriile.

Atunci cand ii explici de ce nu ai chef de o partida de sex incearca sa nu pari plictisita si obosita in mimica, nu cred ca s-ar simti prea bine. Daca vezi ca insista pe acest subiect sau incearca prin atingeri si saruturi ,sa nu te lase sa termii atunci probabil e cazul sa schimbi putin tonul. Impune-te putin ! Daca te iubeste, te intelege.

Incearca sa ramai deshisa la intrebari si asteapta obiectiuni. Important este sa fii tu sincera. Spune-i ca daca te intelege in seara asta maine ve-ti merege intr-un loc special unde va ve simti  si mai bine. Daca vezi ca o face pe-a suparatul impaca-l cu un film in special o comedie este recomndat.

Un studiu realizat a aratat ca barbatii sunt constransi in dormitor la fel si femeiele. Din femeile chestionate 47,9% au spus ca au intretinut relatii sexuale cu partenerul din cauza presiunilor, pe cand doar 38% dinbarbati au spus acelasi lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.