Compatibilitate intre barbatul leu si femeia pesti

, Compatibilitate intre barbatul leu si femeia pesti

Barbatul leu este un mascul enigmatic care se mandreste cu tot ceea ce face parte din viata sa. Isi doreste tot ceea ce are viata mai bun de oferit si se va mandri cu fiecare lucru. De la haine la pantofi, de la casa la masina, de la afacere la viata personala, totul trebuie sa fie perfect.

Femeia peste este o fiinta sensibila si delicata, plina de dragoste, compasiune si altruism. Ii place mai mult sa satisfaca nevoile altora in loc sa se concentreze pe propriile dorinte, insa in secret isi doreste ca cineva sa i le indeplineasca, asa cum face si ea altora. Semn de apa, traieste intr-o lume a viselor si povestilor, crede in primul sarut al dragostei adevarate, in printul ce vine pe un cal alb, in fericire pana la adanci batraneti. Toate aceste trasaturi o pot face uneori naiva.

Poate regele junglei sa isi gaseasca regina intr-o sirena? Daca pare imposibil din punct de vedere simbolic, aceasta uniune are un potential mare de a fi una reusita. Problemele apar doar cand intervin atitudinile si mandria. Relatia are o sansa de 50/50 de reusita, intrucat ambii indivizi sunt destul de imprevizibili.

Ce face aceste opozitii sa se atraga? Femeia pesti are toate trasaturile feminine pe care le-ar putea cere un barbat, iar barbatul leu este un monument al masculinitatii si gratiei. Atractia dintre cei doi este instantanee, aici poate fi chiar cazul de dragoste la prima vedere. Delicatetea femeii pesti atrage imediat barbatul leu, iar acesta, prin farmecul sau, o impresioneaza in egala masura. Ambii sunt romantici incurabili, le place sa viseze, sunt sentimentali si inteleg nevoia de devotament si loialitate intr-o relatie.

Ce se poate face cand se intalnesc aceste doua semne de apa si de foc? Trebuie mentinut un echilibru. Cand vine vorba de atitudine, de furie, toane, frustrare sau probleme unul cu celalalt. Femeia pesti va urma barbatul leu, daca acesta o respecta si o iubeste, nu pentru ca o domina si o preseaza. Barbatul leu trebuie sa isi tina sub control temperamentul, pentru ca astfel va beneficia la maxim de dragostea si afectiunea femeii pesti. Au potentialul de a scoate in evidenta tot ce e mai bun din fiecare, si trebuie sa ajunga la acel potential pentru ca aceasta uniune sa fie una de poveste.

One Reply to “Compatibilitate intre barbatul leu si femeia pesti

  1. Wow super tot e scris , într-adevăr așa și este, chiar a fost dragoste le prima vedere avem câteva luni împreuna , eu Pești el leu și ce simțim unul ptr altul e foarte strong o atracție magnetica și telepatica
    Mulțumesc
    O seara buna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.