Certuri pe care le are orice cuplu

, Certuri pe care le are orice cuplu

Relatia de cuplu a oricarei persoane din aceasta lume este la fel de data peste cap ca a oricarui altcuiva. Exista anumite tipuri de cearta pe care toata lumea le-a avut si le-a confruntat la un moment dat, pentru ca si motivele de cearta sunt universale.

“Am facut ceva rau insa in loc sa recunosc asta, voi fi suparat pe tine”

“Nu pot sa cred ca ai pus rufele albe cu cele colorate impreuna la spalat! Ce-i cu tine? Oh, stai asa, eu am facut asta de fapt? Oricum, totul este numai vina ta!” Cine nu a facut asta vreodata? Cine nu s-a certat cu partenerul din cauza unui motiv stupid si de fapt din cauza a ceea ce a facut el rau?

“Nu mai ai 22 de ani de acum si datorita acestui lucru nu este nevoie sa bei 12 shoturi de tequila asa deodata”

Dupa o anumita varsta a bea mai mult decat te tine devine ceva destul de stanjenitor. Nu mai esti la fel de tanar si de tare la bautura si nici nu face bine imaginii tale. Si de asemenea, de aici decurge o alta cearta: “De ce cheltui asa de multi bani in baruri, in loc de a face altceva cu ei?”

“Prietenii tai sunt o influenta proasta pentru tine”

De obicei, este vorba despre acel prieten nepotrivit care il face pe iubitul tau sa bea mult si sa amestece bauturile, astfel incat il va face sa-i fie rau si sa vomite tot in acea seara, iar a doua zi sa fie cea mai mahmura persoana posibil.

“De ce citesti/stai pe Facebook/lucrezi in pat in loc sa stai cu mine si sa facem altceva impreuna?”

Aceasta cearta este de obicei initiata de barbati atunci cand au chef de sex sau de giugiuleala iar partenera face altceva mai important sau mai convenabil ei. Insa se poate intampla si viceversa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.