Celebritati masculine fermecatoare

, Celebritati masculine fermecatoare

Urmatoarele staruri masculine fac inimile multor femei din intreaga lume sa se topeasca si sa se rupa in doua, si asta in special datorita felului in care-ti fac cu ochiul(la propriu acum, chiar). Deci este prea multa perfectiune la ei si nu le putem rezista.

Zambetul perfect si felul cum clipeste din ochi Chris Hemsworth nu te-au dat pe spate inca si nu ti-au topit deja inima? Daca nu, ar trebui sa revezi “Thor”. Daca nu s-a intamplat asta deja din cauza lui Chris, atunci mai mult ca sigur felul de a fi al lui Benedict Cumberbatch o va face in curand. Tom Hardy si privirea lui seducatoare si plina de mister te va provoca intr-atat incat il vei si visa la noapte.

Nu este nimic mai frumos si mai dulce decat felul cum Zac Efron sufla pupici catre tine si iti face si din ochi in acelasi timp. In timp ce Zac transmite pupici si “a lot of love”, fata perfecta a lui Jensen Ackles iti va da fiori si va face ca roiuri intregi de fluturasi sa-ti umble prin stomac. Te vei minuna de perfectiunea si sex-appealul acestuia pentru ceva timp.

Am terminat? Nu prea cred. Daca nici unul dintre cei de mai sus nu iti spune nimic si nici nu te atrage, atunci cu siguranta  Niall Horan de la One Direction te va face sa tresari cand vei vedea mai ales cat de atragatoare este expresia lui faciala de atunci cand face cu ochiul si transmite pupici.

Privirea lui Tom Felton este atat de suava si fermecatoare, ca nu degeaba este/ a fost vrajitor, si inca unul dur. Un suav mai smecher si mai nepoliticos este actorul James Franco, al carui ranjet si clipire din ochi te va da pe spate de placere. Bruno Mars este putin mai detasat si mai nepasator, insa tocmai aceasta atitudine a lui, pe langa melodiile sale care merg la suflet, il face atat de sarmant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.