Cei mai sexy barbati din lume

, Cei mai sexy barbati din lume

Topul barbatilor frumosi este actualizat la fel ca si cel al femeilor. Iata cativa dintre cei mai sexy barbati din lume.

Robert Pattison este desemnat al doilea an consecutiv cel mai sexy barabat din lume. Este actor, manechin si muzician englez. Este cunoscut pentru rolul sau din Harry Potter si Pocalul de Foc, Apa pentru elefanti, Twilight etc. Desigur joaca intr-o multitudine de filme famioase.

Un alt actor sexy este si Taylor Launter, manechin, actor dar si martial american. Este cunoscut in Twilight, Saga Amurg dar si multe alte filme cunoscute.

In topul actorilor sexy se afla si Ian Somerhalder care il interpreteaza pe Damon in celebru serial celebru Jurnalele Vampirilor.

Si faimosul actor Gerard Butler este trecut in topul celor mai sexy barbati. Cu asemenea ochi cred si eu.

Nici actorul britanic de cinematografie.  Orlando Bloom nu putea lipsi de pe lista famioasa.

Si celebrul cantaret Justin Timberlake este considerat unul dintre cei mai atragatori barbati din lume. Jonny Deep este si el un sexy actor american, dar si scenarist, regizor, producator dar si muziciant. Este cunoscut in mod special din pelicula filmelor Piratii din Caraibe.

Xavier Samuel este un actor australian de film si televiziune. Joaca si el in Twilight alaturi de Robert Pattison. Hayden Christensen este si el in toul barbatilor cei mai aratosi din lume fiind  actor canadian. Este cunoscut pentru celebru film “Star Wars”.

Channing Tatum este si el un actor forte sexy, dar si dansator, model si producator de film american.

Ryan Gosling este si el o prezenta destul de evidenta in topul celor mai sexy barbati.

Desigur parerile sunt impartite iar topuri sunt o multitudine. Globul nostru e plin de barbati frumosi si nu ne-ar ajunge timpul sa facem o lista cu ei. Printre cei mai sexy babati sunt bineinteles cei enumerati sus dar mai sunt si altii care ar fi inclusi in acest top.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.