Ce trebuie sa stii inainte de a deveni fotograf de nunti

, Ce trebuie sa stii inainte de a deveni fotograf de nunti

Oricat de cliseu ar putea parea expresia, ziua nuntii este cea mai frumoasa si memorabila zi din viata cuplului. Totul trebuie sa fie perfect – inelele, buchetul, cateringul, decoratiunile, dar si albumul de nunta. Fara indoiala albumul de nunta este unul foarte important, deoarece dupa ani fotografiile vor duce cuplul inapoi la ziua fericita, pe calea amintirilor. Din acest motiv se explica si importanta unui fotograf de nunta. Acesta trebuie sa imortalizeze perfect placutele amintiri. Nu este atat de usor pe cat ar parea, este nevoie de o abordare estetica si un simt de creativitate natural, combinat cu dedicare.

Abilitatile cheie necesare implica in cazul jobului de fotograf de nunta, poate intr-o masura mai mare decat in cazul altor joburi, munca asidua. Creativitatea, dedicarea, determinarea, rabdarea, atentia la detalii si abilitatile de comunicare si relationare excelente sunt alte elemente ce asigura de asemenea succesul intr-un astfel de job.

Va trebui o pregatire temeinica inainte de evenimentul nuntii. Trebuie cunoscut indeaproape intreg programul zilei, trebuie ca fotograful sa isi aminteasca exact ce a discutat cu cuplul, echipamentul trebuie verificat si reverificat pentru a fi in stare perfecta de functionare si asa mai departe. Trebuie sa existe si variante de rezerva, in caz ca se defecteaza o camera, sau se termina o baterie sau un acumulator, spatiul de stocare de pe un card sau altele. Ca norma generala de urmat, trebuie vizitate toate locatiile in care se va desfasura nunta inainte ca aceasta sa aiba loc. Atentie la toate detaliile, de la primarie la biserica, la casele mirilor, totul trebuie avut in vedere. In functie de locatie se aleg si detaliile perfecte legate de luminozitate si alte aspecte.

Daca esti o persoana muncitoare si iti place sa lucrezi cu camera, ai talent si creativitate, aceasta profesie ti se va potrivi de minune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.