Ce pot intelege doar proprietarii de caini

, Ce pot intelege doar proprietarii de caini

Mancarea furata

Era mai odinioara pe masa sau in mana ta, dar acum nu mai este. Sa presupunem ca nu erai singurul care isi dorea o chifla cu seminte.

Acel moment in care ti se pare ca nu ai luat cu tine o punga pentru plimbarea se seara cu cainele tau

Ce vei face daca ii va veni sa faca ceva dupa care tie nu iti place sa strangi? Lasi asa sa se intample ce are de intamplat, la voia intamplarii? Vii mai tarziu cu o punga si strangi dupa el? Glumeam! Ai cu tine o punga pentru asa ceva, Slava Domnului!

Refuzul cainelui tau de a iesi in ploaie

De parca tie ti-ar face mai mare placere acest lucru, insa daca trebuie, trebuie!

Mirosul de caine ud care il imprastie prin jur atunci cand vine de afara din ploaie

De asemenea, si urmele de labute de pe podea si evntuala situatie in care ai putea fi stropit de apa din blana acestuia atunci cand se va scutura dupa acest “dus”.

Acei ochi tristi facuti atunci cand pleci undeva

Bine, pleaca fara el. Sa n-ai nici o grija, insa acei ochi iti vor aminti ca el este de fapt cel mai bun prieten al tau, si doar atat. De aceea, nu numai ca-ti va parea rau pe moment, dar si cand iti vei aminti de acea privire.

Reactia sa de caine alfa atunci cand soneria de la intrare se activeaza

Tipul de la intrare nu vrea decat sa iti livreze pizza sau supa de taitei comandata, insa mai intai de toate trebuie sa i te scuzi pentru toata galagia si latratul cu care a fost intampinat.

Nevoia de a-ti face un plan pentru acea seara, pentru a putea ajunge inapoi exact la timp ca sa-l poti scaote afara la plimbare

“In cat timp incepe filmul? Si cat dureaza? Si la ce cinematograf mergem? Ah, vom lua si cina dupa asta?” Toate pentru a putea satisface si nevoile cainelui tau pentru acea zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.