Ce nu stiai despre sarut?

, Ce nu stiai despre sarut?

Sarutul este o experienta pe care orice persoana a incercat-o sau o va incerca in viata asta. Sarutul reprezinta pasiunea si mai ales dragostea dintre doua persoane. Sarutul are un rol foarte important in viata noastra de aceea este foarte important sa stim cat mai multe despre el.

Sarutul face ca privirea ta, inclusiv pielea sa straluceasca deoarece elibereaza hormoni. Se spune ca barbati care sunt mandri de ei, adica cred ca arata foarte bine saruta extraordinar. Intr-un sarut conteaza foarte mult increderea de sine.

De asemenea felul in care noi ne sarutam partenerul/partenera ajuta la pastrarea echilbrului in relatie. Este dovedit faptul ca un sarut care dureaza un minunt arde in jur de 26 de calorii.

Un alt studiu arata ca 37% din barbati saruta cu ochii deschisi pe cand 97% dintre femei ii tin inchisi.
O mare parte din femei emana un miros specific atunci cand sunt la ovulatie ,iar barbatii simt acest lucru atunci cand le saruta.

In decursul intregii vieti oamenii primesc in jur de 25 000 de saruturi incluzand atat pupicii mici pe obraz cat si saruturile pasionale. De asemenea creierul nostru uman are abilitatea de a descoperi chiar si pe intuneric unde se afla o alta pereche de buze.

Daca este chimie atunci cand tu saruti pe cineva inseamna ca ai si o repiratie foarte sanatoasa. Se spune ca bebelusii care sunt pupati de mici ajung sa devina niste pesoane foarte afectuase mai tarziu.

Lucruri ciudate pe care cu siguranta nu le stiai

In Italia in perioada Evulului Mediu daca doua persoane erau prinsi ca se sarut erau fortati sa se casatoreasca.

In Egiptul Antic oamenii nu se sarutau pe buze ci foloseau nasurile.

Se spune ca atunci cand saruti o persoana care are aceeasi culoare de par ca si tine, rezultatul va fi o experienta foarte intensa..

De asemenea in statul Indiana din SUA, barbatilor cu mustata le este interzis sa sarute femeile in mod regulat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.