Ce inseamna visele despre pisici

, Ce inseamna visele despre pisici

In general oamenii presupun ca visele reflecta o dorinta sau ceva ce am vazut in viata reala, ganduri pe care le-am avut in timpul zilei si asa mai departe. Spre exemplu daca esti stresat de o intalnire, poti sa visezi si noaptea despre asta, poate fi un vis frumos sau un cosmar.

Semnificatia viselor a fost cautata dintotdeauna, la fel si visele despre pisici au diverse interpretari si simbolistici. Totul depinde de cum interpreteaza persoana visul. A visa despre pisici poate insemna orice, de la intuitie la feminitate, de la boala la ghinion si asa mai departe. Sa vedem cateva posibile interpretari in continuare.

Barbatii viseaza pisici. Daca un barbat viseaza o pisica ce toarce, poate insemna ca simte ca femeile il gasesc atragator sau ca se simte bine in compania lor. Daca pisica zgarie si scuipa, asta poate insemna ca are anumite probleme cu femeile din viata sa.

Daca o femeie viseaza pisici, e un simbol al perceptiei asupra propriei persoane, nu numai legata de aspectul fizic, dar si legat de creativitate, intuitie, relatia cu barbatii din viata lor.

Unii considera ca a visa pisici este cumva in legatura cu intuitia, daca visezi o pisica bolnava poate semnifica faptul ca trebuie sa iti asculti mai mult intuitia si sa fii mai putin logic.

Daca visezi o pisica jucausa inseamna ca trebuie sa fii mai deschis, sa nu mai fii atat de rigid in viata reala. Daca pisica visata se gudura pe langa dine, inseamna ca te descurci bine cu inamicii si chiar si in caz de cearta vei iesi invingator.

Cand visezi ca esti in cautarea pisicii pierdute inseamna ca trebuie sa te eliberezi de lucrurile care te retin. Esti in cautare de libertate si nu trebuie sa permiti nimanui sa te tina pe loc.

Ca si in viata reala, in vis pisicile necesita atentie. In lumea viselor sunt la fel de complicate ca si in viata reala, incat situatia in care sunt visate trebuie examinata atent pentru a putea trage concluzia daca visul este de bun augur sau nu.