Ce fac asistentii vedetelor pentru acestea

, Ce fac asistentii vedetelor pentru acestea

Lena Dunham a fost zarita fiind hranita cu mana de catre un asistent, in timpul filmarilor  seriilor “Girls” pe platourile HBO in New York pe 31 iulie. Actrita in varsta de 27 de ani era probabil mult prea ocupata pentru a-si mai tine singura sandwich-ul, in timp ce a luat o mica pauza de la filmarile dramei comedie “Girls” al carei si director este.

O epuizata Lady Gaga, imbracata ca un cos de gunoi gigant si excentric, este purtata pe brate de catre asistentul ei, in urma participarii la o sedinta foto tinuta de catre Annie Leibovitz in New York.

Alta isprava ciudata si comica o are in centru pe cantareata Mariah Carey. Aceasta a avut parte de o rapida depilare cu ceara a partii superioare a buzei de catre o asistenta norocoasa, inainte de a aparea la o emisiune televizata.

Cu Bruno Mars este o alta poveste. Acestuia i-a fost suflat nasul de catre un om de ajutor al cantaretului, care era echipat din dotare cu un prosop curat, in timp ce se pregatea pentru a aparea la show-ul televizat “Extra”, in Los Angeles.

Tamara Ecclestone si-a luat cu ea la plimbare si omul de ajutor, asta pentru a-i tine o umbrela gigantica deasupra pentru a o proteja pe mostenitoarea Formulei 1 de ploaia abundenta.

Justin Bieber are chiar pe cineva care se ocupa cu ajustarea pantalonilor sai pentru a crea look-ul sau atat de apreciat intruchipat de pantalonii cu turul lasat, asta inainte ca solistul sa performeze la “Today Show” tinut pe postul NBC.

Ed Westwick se transforma in atat de rasfatatul nostru personaj din serialul “Gossip Girl”, in timp ce ii este inmanata o bucata de guma pe platourile serialului celebru, in New York.

Eva Longoria are o asistenta care ii aranjeaza tinuta in cadrul aparitiilor ei la diverse premii.

Nicole Scherzinger incearca sa ignore omul din spatele ei care ii tine umbrela in timp ce ea soseste in locul unde se vor tine auditiile acestui an pentru emisiunea X Factor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.