Ce apreciaza barbatii la o femeie

, Ce apreciaza barbatii la o femeie

Femeile sunt nascute cu simtamantul de a avea grija de ceilalti din jur, iar cand un barbat vede cat de departe poti merge cu bunatatea ta, acesta va aprecia lucrul acesta.

Are grija de tine in mod neconditionat

Nu conteaza daca esti cea mai mare feminista sau daca esti super independenta, este ceva atat de frumos si plin de satisfactii atunci cand tii cu adevarat la cineva si cand ii porti de grija. A pune binele altcuiva inaintea propriului bine nu inseamna ca trebuie sa-ti sacrifici dorintele sau nevoile tale, inseamna de fapt ca exista cineva in viata ta pe care il consideri foarte important si la care tii nespus. Daca intr-adevar iti pasa de partenerul tau, vei simti o mare satisfactie atunci cand il vei vedea fericit.

Te intelege fara a avea alte asteptari de la tine

Cei mai multi barbati nu sunt foarte buni la a-si dezvalui sentimentele, insa femeile sunt foarte bune la a le intelege toate starile, indiferent daca acestea sunt pe fata sau nu. In special atunci cand el se simte cel mai vulnerabil, ea este acolo sa il sprijine si sa il accepte.

A-l intelege fara a avea anumite asteptari de la el inseamna ca ea poate aprecia un barbat la adevarata valoare, nu il conditioneaza sa arate nu stiu cum sau sa castige nu stiu cat. Ea il intelege, este recunoscatoare pentru persoana care este si este implinita atunci cand ajunge sa il cunoasca cu adevarat.

Il lasa pe el sa fie un gentleman, insa ia atitudine atunci cand vine randul ei

Femeilor le place atunci cand barbatii isi asuma rolul de gentlemani, insa nu vor da inapoi atunci cand va trebui sa-si asume ele insele rolul de barbat in casa. Ea vrea ca el sa fie barbatul, sa o protejeze si sa aiba putere fizica. Ea stie de asemenea cand este cazul ca ea sa intervina, sa preia situatia, ca atunci cand ar trebui sa-si care singura bagajele la aeroport sau sa planuiasca o seara romantica.

Suntem capabile sa stam cuminti si sa apreciem atunci cand ei isi demonstreaza barbatia, insa de asemenea suntem si pregatite si doritoare sa ii eliberam pe acestia de datoriile lui de moment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.